Sari la conținut

"Fanes"

Super Membru
  • Număr conținut

    589
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de "Fanes"

  1. Aceeasi problema o am si eu. Sau mai bine zis CBR-ul meu.... Am imbunatatit situatia initial cu un regulator de tensiune de suzuki, am adaugat si un ventilator foarte mic, dar tot se manifesta urat. Dupa ce am cumparat o baterie Varta noua(ytx9-bs) situatia a ramas aceeasi. Am hotarat sa cumpar un regulator SH de honda CBR F4i care are si elementi de racire(aripioare) si am reusit iar sa imbunatatesc situatia, dar nu am rezolvat problema complet. Am inteles ca prin utilizarea unei baterii Yuasa se poate rezolva perfect problema! Desi mi se pare absurd.... Vreo parere?
  2. "Fanes"

    Legenda

    Cu CBR-ul sunt in primul sezon, deci nu ma pot pronunta in prinvinta fiabilitatii lui! Dar pot sa dau exemplu un Kawasaki GPZ 500s, din '90 la care in trei ani, inafara de consumabile nu am schimbat decat o membrana de robinet vacuumatic! In acesti 3 ani(mai bine spus trei sezoane) am facut 20000 de km in regim touring, oras etc!
  3. Are cineva probleme cu F4 din 2000, dupa ce motorul se incalzeste, la temperatura de pornire a ventilatorului de racire? Al meu(F4 '00), are un consum mixt in jur de 6 l/100km (mixt insemnand 179km/h pe autostrada si mers prin Bucuresti aproximativ acelasi numar de km).
  4. "Fanes"

    Legenda

    Având in vedere cele enumerate mai sus, aÂş putea spune că este o motocicleta fiabilă! Sunt curios totuÂşi câți km ai parcurs în cei 6 ani?
  5. "Fanes"

    Voshod

    Salutare! Iuliane fa si mie rost de o maneta originala de ambreiaj daca ai de unde ! ca am fost acum acasa, am scos voshodul la o tura si nu mai stiam sa merg cu maneta aia de ambreiaj( rupta ). I-am schimbat si eu gumele ca aveam unele bune prin service. Pe langa maneta as mai vrea si gumele care protejeaza lantul ca au imbatranit si nu mai stau cum trebuie . Iti multumesc anticipat! Este valabil si pentru ceilalti voshodisti daca vor sa ma ajute, binenteles contracost.
  6. lasa-ne ...lasa-ne!!!! glumesc omule ! a fost super distractie , super intrunire ! Felicitari Mousaios!
  7. vezi k s-ar putea sa ai niste reglaje la maneta avand in vedere ca este modelul mai nou ! daca nu ma insel una noua este pana in 60 de lei... pe orice site de piese!
  8. Cel mai bine este sa cumperi un kit de reparatie a robinetului vacuumatic ! este max 15 euro! pe direct nu recomand, ca intra benzina in ulei si alte probleme ...
  9. cine mai are componenta de la gpz 500 s cu carbunii ??? rotor, stator ... nush cum se numeste!
  10. verificati si gpz-ul meu ! va multumesc pt pareri, up-uri si critici! /index.php?/topic/661464-kawasaki-gpz-500s/page__gopid__2846407#entry2846407 vrei si cu "mana" in "buzunar" si cu sufletul in rai! )
  11. cheia este sigur de 18 . iti trebuie decat un tragator(clichet), un prelungitor si o tubulara de 18 lunga.
  12. Ma barbarule sa imi aduci cheia de bujii ) si o bere la pachet ! ) ai rezolvat atunci cu pornitul?
  13. ieftin ... vreo 70 de lei kitul de reparatie dupa louis ... )
  14. zi-mi si mie pe PM in ce stare este cauciucul spate si din ce an este(codul ala ma intereseaza), si lantul cam cum arata ... in procente ma intereseaza cat apreciezi tu uzura!
  15. corect... dar mai degraba lumea a bagat motoarele la hibernat! Trist ... pentru aceia
  16. cat lichid de frana incape la gpz500 modelul 87'-93'? adik 2 discuri la frana fata , iar in spate tabur...
  17. scumpe rau lanturile, mai ieftin este un kit de lant ..cat de proasta este lumea cum sa ceri mai oameni buni 350 de lei pe un lant cand cu 350-400 de lei iti iei un kit complet de lant(cu pinioane cu tot). Mesaj completat stai mai ca vazui si unele pe la 260-300 de lei ... scz dar totusi
  18. unde gasesc si eu una nazista? si cat costa?
  19. baga poze sa vaza si ochiu' nostru!
  20. are cineva idee unde gasesc un lant de transmisie mai ieftin? am gonit-o pe autostrada ceva mai bine i-am dat si vreo 200 de "kg"/h si s-a prajit lantul... nu era uns prea bine...
  21. iar le-ai curatat andrei? cum mai merge motorul?
  22. Trebuie sa ai debit verbal sau cum spun romanii "papagal". Imi place ideea la nebunie . Imi spunea zilele trecute un om ceva despre japonezi ... Ca nu sunt foarte inventivi dar se pricep foarte bine la perfectionat lucrurile! Consider ca asa ar trebui sa facem si noi in cazul deschiderii fabricii preluam un model de comunista,care vreti voi si o imbunatatim. Sunt multi baieti pe aici care stiu exact care sunt bubele si multi care stiu cum sa le rezolve . Cred ca ar putea sa iasa ceva dar este foarte complicat si necesita o gramada de bani! este imposibil momentan...adik in perioada asta de criza. Dar ganditi-va la un model care sa depaseasca 120km/hsi sa se poata mentine la viteza aia fara sa se caleze motorul etc Mesaj completat Motocicletele de la First Bike par chinezesti, desi nu sunt[nush exact pe unde sunt facute parca si in romania, daca nu ma insel] ..ele sunt doar chinezarii! Mesaj completat deja preluarea anumitor componente de la altii[cpierea] nu mai este o problema asa de grava. Deja ma gandeam ca am putea sa preluam un motor cum este la GPZ sau suzuki GS alea de 500 sau altele ma rog...unele fiabile dar nu foarte mari! Nu ma trezi inca din vis...incepeam sa ma simt si eu bine si vii tu sa ne ciupesti pe toti k sa ne trezim! Mesaj completat Lasa mai Pedros ca o sa castig eu la Loto si facem si fabrica asta... eu inca mai astept sa castig, nu am mai pus un bilet de 3 ani de zile dar nu se stie niciodata, poate cu ajutorul lui Dumnezeu, si al sf. Duh ... bemi-ar...
  23. Okay! da-mi un numar de telefon pe PM si te sunam cand trecem pe acolo...nush exact la cati km de Bucuresti este Saftica? Mesaj completat eu aseara am iesit cu Tzestos si el nu stia sigur la cat o sa plece. Oricum eu as fi vrut pe la ora 16:00 . Sa vedem ce zice si el si te anuntam.
  24. eu si Testos vineri o sa mergem la Ploiesti daca vreti sa va plimbati mergeti cu noi
  25. Este o idee sa facem o plimbare impreuna! off topic : Stie cineva dc nu mai primesc notificatii pe mail de la forum?
×
×
  • Creează nouă...