aditorpan Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 Tura de-o zi ... aproximativ 600 km Participanti Adi si Florin Dupa o plimbare destul de plictisitoare la Lacul Sf. Ana unde era aglomeratie si galagie ne-am hotarat sa intram in munte la o cura de aer proaspat si am intrat in Masivul Hasmas pe directia Balan de unde am intrat in munte pe un fost drum forestier, actualmente un curs de apa. Ce a urmat... DISTRACTIE.... restul vedeti in poze!. Sa auzim de bine! Lacul Sf. Ana Masivul Hasmas M. Hasmas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ekkemu Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 Excelenta tura baieti!!! Iubesc genul asta de iesiri! Faine pozele, felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 Esti foarte plimbaret Super tare si tura asta. De curiozitate cate zile te tine un schimb de ulei? Daca il faci la 5000-6000 de km sta in motor mai mult de 2 saptamani? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mongoose Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 uite de-asta am decis sa iau si un enduro. super, la cat mai multe ture de gen! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Iunie 30, 2008 Autor Share Postat Iunie 30, 2008 (editat) Intradevar.... am avut mai multe tipuri de motoare, insa satisfactia ce ti-o da un enduro este cu mult mai mare decat orice alta clasa de motoare... cel putin in cazul meu. Multumesc Editat Iunie 30, 2008 de aditorpan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 uite de-asta am decis sa iau si un enduro. super, la cat mai multe ture de gen! nu esti singurul,si eu am pus-o de vanzare tot spre a achizitiona un endurro sau un supermoto,care din ce am inteles si SM se poate seta pt off-road. @ aditorpan-foarte misto locurile,o sa fac si eu cat de curand un traseu in zona CV-HR,felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Iulie 6, 2008 Autor Share Postat Iulie 6, 2008 (editat) Mai multe poze aici: /index.php?...8307&st=270 Intradevar zona Muntilor Gurghiu-Hasmas si Tarcau e foarte pitoreasca si are trasee pentru toate categoriile de motoare enduro. Editat Iulie 6, 2008 de aditorpan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cs-marius-b Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 Frumos ce sa zic la mai multe,frumoase peisaje.dupa ce imi incalt magaru pe spate cu o guma noua mai cramponata ma pot baga si eu,pana atunci astept guma. [e uzat la maxim]. La multi km fara INCIDENTE. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 sau un supermoto,care din ce am inteles si SM se poate seta pt off-road. Supermoto are suspensia din fabrica diferita. Cursa mai mica si altele. Nu ai ce sa setezi. Daca vrei off road, mai bine iti iei un enduro sau enduro-touring "pur sange". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate