Sari la conținut

aditorpan

Super Membru
  • Număr conținut

    1.009
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de aditorpan

  1. Salutari Am un kit de coborare pentru BMW F650 GS model dupa 2000 facut profi si nefolosit. Coboara motorul cam cu 2,5- 3cm. Este de vanzare. Telefon 0741091481 Adi Torpan.
  2. Sunt intre Aiud si Rametea, sau pe harta il gasesti ca drumul 107M (Aiud-Buru) inainte de Valisoara. Pe google apar ca si Cheile Valisoarei.
  3. ... si una din Maramures - Apuseni (set 720 HD) » Post actualizat in 10 Jul 2014 05:14 ... si inca una bonus:
  4. Prima traversare a calimanilor la peste 2000 m facuta in 16.05.2014. De data asta cameraman a fost un tovaras din trupa (Imre). Sus am fost nevoiti sa ne refugiem in Statia Meteo din cauza unei furtuni de zapada insa a trecut in 2 ore si ne-am reluat tura. (set 720 HD) Filmele sunt facute mai lungi pentru a se vedea starea si gradul de dificultate a traseelor precum si peisajele prin care trece traseul, nu mi se pare mult deloc. Te uiti pe sarite daca n-ai timp Sa auzim de bine ! Si o tura mai soft de saptamana trecuta cu traversarea pasului Rotunda (M-tii Rodnei si Suhard), Obcinele Bucovinei, Rarau. Set 720 HD !
  5. Filmul traseului ce traverseaza Parcul Durmitor - Muntenegru (set HD)
  6. Este a doua parte, trecatoarea Oltului sau pasul Kovacs Peter. Prima parte cu zapada mare e trecere din M-tii Gurghiului.
  7. Multam Rockerule, poate ne revedem in vara la o iesire pe undeva Si alt film din acest weekend mai extrem putin, mai pe romaneste aventure prin zapada, set 720 HD :
  8. In oras NU mergi sub nici o forma cu 200 km/h! Este direct vinovat de ceea ce i s-a intamplat !
  9. Da , asa e. E09 spate si E07 fata. Folosesc combinatia asta de vreo 4 sezoane deja. E un bun compromis pentru suprafetele de rulare diferite inclusiv si pentru partea mai hard care-o fac din cand in cand. In continuare un filmulet facut cu ocazia revelionului motorizat 2014. sa auzim de bine Setati pe 720 HD
  10. Fratilor, nu sunt de acord nici eu cu gazele de sist, despaduririle, branconajul insa doresc ca discutiile pe acest topic sa fie doar pe marginea calatoriilor moto si atat. Multumesc! Ca sa mai racorim atmosfera pe aici niste poze din tura de weekendu asta (22-24.11.2013) in Muntii Calimani: la Statia Meteo Retitis (2020m) asa arata camila dimineata rasarit de soare vazut de la 2000m camila si marea alpina peisaje de poveste cu "marea de nori" in fundal creasta Muntilor Fagarasi vazuti de pe Calimani o mica "plimbare" pana pe Vf. Pietrosu (2100m) si intoarcerea si un filmulet cu coborarea: Sa auzim de bine!
  11. Si un filmulet din M-tii Gurghiului. Terenul de joaca al nostru la 15 minute de casa (setati pe 720 HD) Sa auzim de bine
  12. Salut Urcarea se face dinspre Aiud, din centru o iei pe drumul ce duce inspre Rimetea -Buru, drum de pe care faci la stanga dupa ce iesi din Aiud, treci Pasul Sloboda si dai exact deasupra Cheilor Ramet de unde poti face toata creasta Trascaului pana in Rosia Montana sau Abrud. Raid in nord, in M-tii Maramusesului, octombrie 2013. Cateva imagini si un filmulet. Dealu Stefanitei, MM depoul mocanitei de pe Valea Vaserului si Valea Vaserului(MM) sub statiunea Borsa M-tii Maramuresului Si un filmulet cu tura (pentru a se vedea clar setati 720 HD): Vor mai urma si altele... Sa auzim de bine
  13. Si un filmulet de pe drumurile tainice de creasta ale Muntilor Trascaului (M. Apuseni), printre casele traditionale acoperite cu paie ale motilor Si cateva imagini de la tura din M-tii Trascaului unde e facut filmuletul de mai sus. --- spre drumul ce urca deasupra Cheilor Ramet - creasta Fagarasilor vazuta de pe creasta Trascaului - deasupra Cheilor Ramet - instantanee creasta Trascaului Deocamdata atat, revin cu filme si poze de pe alte lanturi montane Sa auzim de bine
  14. Categoric nu e de facut singur pe camile de 200 kg ! Intradevar pantele sunt mult mai mari decat se vede-n filmulete datorita filmarii panoramice de la acest gen de camere.
  15. Primul traseu in ordinea care apare si pe filmare a fost unul de macadam acceptabil, insa pe cel de-l doilea si al treilea au fost portiuni destul de lungi cu piatra mare nefixata care dupa cativa zeci de kilometrii iti rupeau mainile. Cert este ca nu mai merg in august veci, am mers pe temperaturi de 35-50 grade. Cum am folosit GoPro care filmeaza panoramic nu sunt atat de evidente pantele si pietrele de pe drum. Sa auzim de bine !
  16. Foarte faina tura Hosszule iar pozele faine ca intodeauna. La cat mai multe ture si mai hai si pe acasa sa mai dam cate o tura ca pe vremuri prin Carpatii nostri Sa ne vedem cu bine !
  17. Si un filmulet de la Camp Enduro Calimani organizat impreuna cu Achimoto in septembrie 2013. ... vor urma si altele
  18. Incepem cu un filmulet in 3 episoade cu urcarea pe Scaunul Domnului - Muntii Calimani 1. 2. 3. Pentru a se vedea clar setati pe 720 HD ...vor urma si altele
×
×
  • Creează nouă...