Dobrescu Postat Noiembrie 2, 2003 Share Postat Noiembrie 2, 2003 Sper sa va placa poza, este luata de pe site-ul de presa al KTM. Photographer: KTM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Noiembrie 2, 2003 Autor Share Postat Noiembrie 2, 2003 Si inca una din natura! Photographer: H. Peuker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan R Postat Noiembrie 3, 2003 Share Postat Noiembrie 3, 2003 Tare! Cred ca pozele au fost facute ca sa arate cat de usoara si puternica este. Nu cred ca se poate face asa ceva (la fel de usor) cu un alt enduro de cilindree mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Mai 26, 2004 Share Postat Mai 26, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pit Postat Mai 26, 2004 Share Postat Mai 26, 2004 Tare! Cred ca pozele au fost facute ca sa arate cat de usoara si puternica este Poate se ridica din ambreiaj... nu numa din gas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fox Postat Mai 27, 2004 Share Postat Mai 27, 2004 Tare! Cred ca pozele au fost facute ca sa arate cat de usoara si puternica este. Nu cred ca se poate face asa ceva (la fel de usor) cu un alt enduro de cilindree mare. .....si nici cu asta.......... nu cred....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate