LaurBalaur Postat Iulie 22, 2005 Share Postat Iulie 22, 2005 Mosule tu acum ori faci haz de necaz ori esti dus rau cu pluta? Sigur nu esti afectat mai rau decat crezi dupa accident? P.S. Vezi Parazitii> "Dulce autodistrugere". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bungee Postat Iulie 22, 2005 Share Postat Iulie 22, 2005 bai fratilor mai vedeti si partea frumoasa........e super iarba .......nimeni nu te prinde........stau retras in casa tras.... acuma nu imi ramane de cat sa blestem gravitatia....si am zis de nu stiu cate ori ca e ultim............ 207845[/snapback] Acum am inteles de unde vine moralul de nota 10. Bafta si mai multa minte data viitoare cand vrei sa te sui pe moto dupa un pahar doua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator koma Postat Iulie 22, 2005 Share Postat Iulie 22, 2005 pai stii ce ziceau aia cand ai vazut rezultatu de la tomografie...........ca eu am locul ptr creier dar el lipseste ce desavarsire ........au gasit ei ceva dar nu stiu sigur ce este ai zis ca seamana cu o nuca 207974[/snapback] ce imi place mie de omu' asta... da'... nu ai prefera sa fii pe motor decat in casa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neamtzu_ro Postat Iulie 26, 2005 Autor Share Postat Iulie 26, 2005 bai nene ce poate sa faca viteza ............asa ca.............mai moale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan16ro Postat Iunie 9, 2007 Share Postat Iunie 9, 2007 neamtzu mai ai rs`u ala ??? nu`l dai pe un scuter ? mere fff bine )))))))))))))))=)))) amu vad ca ii din 2005 postu )=)))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Iunie 10, 2007 Share Postat Iunie 10, 2007 ce tare...nici tu nu mai stii de capu tau ! da nu inteleg de ce rai asha secretos ! inasanatosire grabnica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate