Nucu Postat Iulie 21, 2005 Share Postat Iulie 21, 2005 (editat) dragilor, ma gandesc sa fac un drum pina la baia mare cu noua mea prietena (cbrica ) ca tot vreau sa-mi iau un pic de concediu traseul va fi bucuresti - brasov ( cheia sau sinaia, prefer cheia) - sighisoara - tg mures - reghin - bistrita - dej - baia mare. apropo, daca stiti detalii despre starea drumurilor pe acest traseu, va rog sa-mi spuneti stiu ca e intilnirea de la mizil, despre care am citit numai lucruri bune, as vrea sa ajung si acolo oricum, ideea e urmatoarea: plecare din bucuresti sambata oprit si ramas in brasov si duminica mers mai departe pina la baia mare daca e cineva care poate sa ma insoteasca pe drum sau macar o parte din drum, e binevenit putem da o raita si pe la mizil, sunt deschis oricaror propuneri tot ce vreau e sa tina vremea cu noi daca aveti pareri, opinii despre ceea ce vreau eu sa fie aventura in care o sa ma imprietenesc cu cbrica, va rog.......... Nucu Editat Iulie 21, 2005 de Nucu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Iulie 21, 2005 Share Postat Iulie 21, 2005 salut, si pe mine ma bate gandul dar nu asa departe( vreau sa ies duminica ..sau sambata pe dupa amiza mai ales ca n am prea mai iesit cu ea. alex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
libelula Postat Iulie 21, 2005 Share Postat Iulie 21, 2005 drumul e destul de bun. nu ai probleme majore. am venit acum doua-trei saptamani pe traseul asta si nu am avut probleme cu drumul. in schimb a plouat si oamenii conduceu graznic..eu eram cu o duba si nu prea imi pasa dar nu imi venea sa cred cat erau de inconstienti. drum bun, Liviu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Iulie 26, 2005 Share Postat Iulie 26, 2005 Ashteptam poze!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate