FLK Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 a murit biciclistu, incep sa cred ca toto mai multi motociclisti ,devin criminali sau sinucigasi...oare de ce nu se incepe o canpanie serioasa in informarea riscului la care se supun cei pe doua roti si o campanie de starpire a scuteristilior, manelari si inculti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-Sir Daniel- Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 Mai multe detalii? Eventual un loc unde s-a intamplat minunea, actori .... Ai deschis un topic jenant... Ori spui concret ce si cum, sa invatam (ca de aia ai postat, nu?) ori mergi la telenovela favorita .... God.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLK Postat Iulie 2, 2008 Autor Share Postat Iulie 2, 2008 da fuga la stirile de la ora 19 (PROTV), eu am aflat de la national TV de doua accidente , asta cu bicicleta si un tantalau care a intrat cu toata viteza intr o masina. nu avea permis, avea moto de 4 zile si a si murit, pasageru a scapat RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-Sir Daniel- Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 (editat) Ma frend... unii oameni sun inca la birou si muncesc deci nu au timp de proteveu (au insa timp de forum, ptr ca folosesc jucarica muncii) ... Deci fii te rog atat de amabil si da detalii. Daca nu , lasa pe cei care pot face asta sa intre la descrieri. Ca o simpla remarca la care iti adaugi pareri personale (sterile) .... nu ne ajuta cu nimic! Eu vreau sa invat sa NU fac ce a facut motoretistu' in cauza.... dar nu stiu CE a facut... Man... sunt obosit ... LE: cred ca e vorba de asta: /index.php?showtopic=234429 http://www.antena1.ro/index.php?page=news&...p;currentPage=1 Editat Iulie 2, 2008 de -Sir Daniel- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate