life_is_random33 Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 Salut ..am un typhoon si in ultima perioada se auzeau ca niste pietricele la transmisie ... cineva mi'a sugerat sa cumpar bile noi la variator .. daca le schimb o sa traga mai bine ? ... precizez ca inainte mergea cu 110 ... si acum deabia mai ia 80 .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 Salut ..am un typhoon si in ultima perioada se auzeau ca niste pietricele la transmisie ... cineva mi'a sugerat sa cumpar bile noi la variator .. daca le schimb o sa traga mai bine ? ... precizez ca inainte mergea cu 110 ... si acum deabia mai ia 80 .. "abia" 80 ? Da, iti trebuie role noi, cele pe care le ai acum sunt tocite rau daca scot zgomot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
life_is_random33 Postat Iulie 2, 2008 Autor Share Postat Iulie 2, 2008 (editat) da ma ) abia 80 .. adica la 80 e turat motorul si face urat rau Editat Iulie 2, 2008 de life_is_random33 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate