Sari la conținut

life_is_random33

EX+
  • Număr conținut

    101
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    life_is_random33

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    Curs de Legislatie.Urmeaza sa dau de A1
  • Motocicleta
    Gilera Typhoon 75cmc
  • Numar Moto
    Galben
  • Club
    Niciunul

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Gillera Typhoon Urmeaza ceva de 125.

life_is_random33's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Am trecut si eu pe acolo ... motoru parea sa nu aiba nimic grav ... Pe biker deja il luase ambulanta.Casca nu era sparta(era viziera julita urat ... din pacate parca nu era cine stie ce casca-JMS sau ceva de genu ) .. nu era sange pe jos,si avea si niste tibiere cu genunchere. Sanatate motociclistului.
  2. pentru setul vechi(am spus mai sus ca l-am schimbat din cauza boltului) imi trebuia bujie cu filet scurt ... pentru asta nou ... m-am uitat atent si la chiuloasa e sigur cu filet lung (am un bosch cu filet scurt si nu se potriveste de niciun fel)... in fine ... cu carburatorul ma ajuta cineva ? ...
  3. am vorbit cu un baiat si ma vad maine cu el sa imi dea un ngk br8es parca ... filet lung toate alea .... am incheiat problema bujii .. acum cu carburatorul .. cum il reglez sa ii dea mai mult ulei(banuiesc ca trebuie mai mult fiind pistonul mai mare) .. si cum reglez surubul ala de aer(la cate ture) ....
  4. Denso W27 FS-U - normala 3-5 Eu unde o gasesc :">
  5. gata .. am rezolvat cu setul motor...l-am dus inapoi la omul de la care l-am luat .. si mi l-a schimbat cu unul tot malossi numai ca are boltul gros(exact pe marimea ambielajului meu) si pe siteul de la malossi scrie ca este pentru gilera typhoon,deci ar trebui sa se potriveasca . o problema ar mai fi cu bujia,luasem o bosch cu filet scurt pentru setul vechi,insa la asta nou imi trebuie una cu filet lung.Seria setului este : 31 6926 .Daca stie cineva sigur ce bujie imi trebuie si de unde pot sa o iau as fi recunoscator .
  6. salut .. am incercat sa pun setul insa am intampinat o problema ... boltul de la pistonul nou joaca pe rulmentul de la biela.(boltul nou e mai subtire decat cel vechi).Stiti cumva unde gasesc rulment pentru biela ca sa mi se potriveasca si pe ambielajul vechi si pe boltul nou ...
  7. gata ) am aflat .. am bujie de dacie .. normala .. cu filet mediu(sau scurt) .. ms pentru raspunsuri ....
  8. mi-a dat si chiuloasa ... o sa ma duc cu chiuloasa la un magazin sa vad ce bujie imi trebuie... merita 20 lei pentru un nkg ?
  9. Mi-am luat un set malossi de 80cmc si am o intrebare.Cineva mi-a zis ca trebuie sa iau bujie cu filet scurt(la setul vechi aveam cu filet lung),ca s-ar putea sa bata capul pistonului in bujie.Daca aveti niste sfaturi in legatura cu schimbarea setului nu ma supar daca le postati .Imi cer scuze ca am postat un topic nou,dar la service nu raspunde nimeni Bafta !!
  10. salut .. mi-am luat si eu un kit malossi de 80 pt un typhoon .. si mi-a dat si niste chestii ca din carton cu care ai atasat tu o poza.poti sa imi spui si mie te rog la ce folosesc ? si inca ceva .. eu la motorul vechi aveam bujie cu filet lung ,insa cineva mi-a zis ca la acest motor s-ar putea sa loveasca pistonul in bujie. .. credeti ca ar trebui sa iau si o bujie cu filet scurt.?
  11. Multumesc ... insa .. are cineva vre-un manual de reparatie pentru gilera typhoon din 94?
  12. Salut.Am si eu o rugaminte.Acum cateva luni mi s-a calat motorul si am gasit sa imi iau un set de 80 cmc undeva la 190 de euro.Nu mai imi raman bani si de mecanic deci o sa il montez singur,deoarece,in mare stiu despre ce este vorba.Am un typhoon din 94 de in 2 timpi racire aer deci nu ar trebui sa fie complicat.Va rog sa imi dati si mie cateva sfaturi de care ar trebui sa tin cont si daca se poate pasii pe care trebuie sa ii urmez in demontarea-montarea noului motor.Multumesc
  13. Nu ii mergea kilometrajul dinainte de accident.Oricum faza cu blocatul nu este adevarata.
  14. Luni seara ma intorceam cu niste prieteni de la Soveja.Primul era un ybr de 125 eu al 2-lea cu un rs de 50 si la urma scuterul care a avut accident (piaggio nrg).Erau 2 pe el mergeau cu 70 pe o strada dreapta,luminata,aveau casti,vesta,legislatie,etc si o masina care venea din sens opus(cica nu i-a vazut ) le-a taiat calea ca sa intre in curte,andrei(cel de pe scuter) a franat cat a putut de tare,fara sa blocheze rotile si a tras cat a putut stanga,insa tot nu a putut sa evite impactu.A venit ambulanta,politia,nu au patit nimic cei 2 de pe scuter(casti arai +3 perechi de izmene),decat cateva mici zgarieturi.Vinovat a fost scos cel cu masina.
×
×
  • Creează nouă...