E.T. Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
red_snake Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 ceva poze ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.T. Postat Iulie 5, 2008 Autor Share Postat Iulie 5, 2008 (editat) putina rabdare, ca nu merge asa iute chiar nimeni nu mai are fotografii de la întrunirea aceasta? parca nu as fi nimerit topicul corect. Editat Iulie 5, 2008 de E.T. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi T Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 Am fost,am vazut ,am plecat..cam asta as putea spune despre marea intalnire moto de la Pecica.Oraganizare proasta,mici nu se gaseau decat dupa ora 18,la restaurantul din zona imbatraneai pana venea "tanti Geta"cu mancarea,ce pot sa spun,sunt bine de evitat intalnirile mici unde e mult praf,organizare proasta si muzica la fel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karpatenwolf Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 Multi americani pe-acolo. Tiganu maseur e bestial,mai trebuia unul sa dea la evantai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
badbeats Postat Iulie 13, 2008 Share Postat Iulie 13, 2008 Am fost,am vazut ,am plecat..cam asta as putea spune despre marea intalnire moto de la Pecica.Oraganizare proasta,mici nu se gaseau decat dupa ora 18,la restaurantul din zona imbatraneai pana venea "tanti Geta"cu mancarea,ce pot sa spun,sunt bine de evitat intalnirile mici unde e mult praf,organizare proasta si muzica la fel. eu cred ca cine a vrut s-a distrat bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate