ROBECKO Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 CAUT CEL MAI FAIN YAMAHA T MAX.....CEI CARE DETIN UN TMAX...ASTEPT POZELE LOR....PAREREA MEA ESTE...CA ACEST TMAX E BESTIAL..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 CAUT CEL MAI FAIN YAMAHA T MAX.....CEI CARE DETIN UN TMAX...ASTEPT POZELE LOR....PAREREA MEA ESTE...CA ACEST TMAX E BESTIAL..... Vrei sa cumperi ...sau sa faci colectie de poze ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boditza Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 nu mi se pare cine stie ce schimbari... e mai mult negru decat stock Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ROBECKO Postat Iulie 7, 2008 Autor Share Postat Iulie 7, 2008 nu mi se pare cine stie ce schimbari... e mai mult negru decat stock e stock....model 2008...8.500euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boditza Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 ne asteptam la un tuning ceva, t-maxul oricat de vechi ar fi e super dak ai mers vreodata p unu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ROBECKO Postat Iulie 8, 2008 Autor Share Postat Iulie 8, 2008 ne asteptam la un tuning ceva, t-maxul oricat de vechi ar fi e super dak ai mers vreodata p unu. din pacate n-am mers cu un T-max....al tau e T-maxul din avatar?:>:> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boditza Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 da t-max e . visez la gp800 acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ROBECKO Postat Iulie 8, 2008 Autor Share Postat Iulie 8, 2008 da t-max e . visez la gp800 acum pff Gilera Gp800(costa cat un T-MAX ..nou...acum)...apropo.....ce consum ai la T-Max? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boditza Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 pff Gilera Gp800(costa cat un T-MAX ..nou...acum)...apropo.....ce consum ai la T-Max? la t-max am un 6-7 in oras numai cu accelerari iar la drum intins cu 120km/h am un 4%. poi de-asta vreau gillera k e cat t-maxu dar vreau sh si nu prea sunt.. are 75cp cu 2 cilindri in v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ROBECKO Postat Iulie 9, 2008 Autor Share Postat Iulie 9, 2008 la t-max am un 6-7 in oras numai cu accelerari iar la drum intins cu 120km/h am un 4%. poi de-asta vreau gillera k e cat t-maxu dar vreau sh si nu prea sunt.. are 75cp cu 2 cilindri in v mai asteapta un an ...cand vor ieftini cu mult..si vei gasi second hand.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate