bandi Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 (editat) dragilor, in baneasa am ginit un shantier care va pune la dispozitie niste piste hard-core - daca vreti si voi daca ajungeti pe acolo seara pentru depanare shi spalare de motoare 0722 626 696. si vin shi eu cu voi Editat Iulie 7, 2008 de bandi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 care e ideea de fapt..organizeaza red bull concurs de enduro intr-un santier la bucuresti???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandi Postat Iulie 7, 2008 Autor Share Postat Iulie 7, 2008 care e ideea de fapt..organizeaza red bull concurs de enduro intr-un santier la bucuresti???? nu bre, da' putem organiza noi am vrut sa scriu pink bulls dar m-a luat valul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 nu bre, da' putem organiza noi am vrut sa scriu pink bulls dar m-a luat valul oki oki..mai bine hai la valcea si va organizez eu tura,fara improvizatii prin fundatii si sarme prin roti...bafta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate