Enduro Braesti Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 Etapa e anuntata pe site-ul FRM .Poate stie cineva unde e locatia , taxe, etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 Am vorbit acu cu Patrick - ai nostri i-au cam omorat pe bulgari. Many - locul 1 la E3 Erwin Zsolt - locul 1 la E2 Duicu - locul 2 la E1 Marton Szilvesgter - locul 3 la E1 Sorina - locul 1 la fete Alex Garbacea a facut pana in ziua a 2-a ca altfel le lua si el inca un loc de podium la E3 Bravo ai nostri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 asa se face treaba..cand pleci chitit sa vii cu cosul plin..bravooo tineti-o tot asa.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat August 11, 2008 Autor Share Postat August 11, 2008 Felicitari! Data viitoare poate mergem si noi, amatorii. Anul trecut am fost la o etapa in Bg si am fost placut impresionat de organizare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebosu Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 Bravo . Sa le mai aud pliscu ca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate