Claw Postat Iulie 23, 2005 Share Postat Iulie 23, 2005 (editat) Salutare.... de destul de multa vreme cochetez cu genul asta de motoare, customuri. Nu stiu daca poate fi numit chiar custom... dar printre pozele de la Gheorgheni am vazut ceva ce m-a lasat pur si simplu masca.... e ceva superb, nu stiu voi ce parere aveti dar eu sant inebunit. Ceea ce vreau sa stiu este daca careva dintre voi stie al cui este motorul, daca este inmatriculat, si eventual niste date de contact.... Pls orice informatie este bine venita. Editat Iulie 23, 2005 de Claw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardcore Postat Iulie 25, 2005 Share Postat Iulie 25, 2005 tare rau motoru..... ..nu ai mai multe poze cu el??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Claw Postat Iulie 25, 2005 Autor Share Postat Iulie 25, 2005 Nope.... asta e singura care am gasit-o... nu e facuta nici macar de mine, mi-ar fi placut sa am mai multe detalii.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Iulie 25, 2005 Share Postat Iulie 25, 2005 interesant.....atat. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AndreiRN Postat Iulie 25, 2005 Share Postat Iulie 25, 2005 Originala constructia, foarte originala. Mai mult arata a dragster si cred ca este destul de limitat pe asfalt. La curbe atingi asfaltul usor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
koffa Postat Iulie 25, 2005 Share Postat Iulie 25, 2005 Chiar nu imi place de loc .Nu are nici o forma ,nu "curg " liniile pe el este facut asa la intamplare tot ,haotic.Pacat de munca si banii investiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Iulie 25, 2005 Share Postat Iulie 25, 2005 La prima vedere mi-a adus aminte de Confederate Hellcat. Asemanarea a disparut dupa o examinare un pic mai atenta Oricum..destul de interesant. Merita o bila alba zic eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Iulie 25, 2005 Share Postat Iulie 25, 2005 Am vazut live motorul asta la Gheorgeni, si pot sa va spun ca nu e romanesc... avea numar de Ungaria, in rest saua e la vreo 40 cm de sol, arata bine, adica ciudat... nu stiu cat de confoartabila poate fi, dar merita 1 minut de atentie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate