Craiu' Postat Iulie 24, 2005 Share Postat Iulie 24, 2005 (editat) Foarte putina lume la intrunirea de la Mizil...cu toate ca era aproape (de Bucuresti). Editat Iulie 24, 2005 de cry_82 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Craiu' Postat Iulie 24, 2005 Autor Share Postat Iulie 24, 2005 (editat) O sa pun pozele facute de noi - Paul, Marius si Catalin care am plecat de ieri seara. Editat Iulie 24, 2005 de cry_82 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Craiu' Postat Iulie 24, 2005 Autor Share Postat Iulie 24, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Craiu' Postat Iulie 24, 2005 Autor Share Postat Iulie 24, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Craiu' Postat Iulie 24, 2005 Autor Share Postat Iulie 24, 2005 Plecati pe jos (ca ne era mila de motoare) in cautare de semnal (la tel.) nu am gasit, dar cel putin era o cumpana interesanta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Craiu' Postat Iulie 24, 2005 Autor Share Postat Iulie 24, 2005 Responsabil cu galagia in camping.. Noi am facut pariu ca a facut mai multi km in camping decat pana la el Am plecat fara sa il intrebam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Craiu' Postat Iulie 24, 2005 Autor Share Postat Iulie 24, 2005 La final, eu fericit ca tocmai imi cazuse motorul in iarba si se rupsese oglinda ...dar totul se rezolva cu putin superglue Astept cu nerabdare sa vad si poze de duminca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Craiu' Postat Iulie 24, 2005 Autor Share Postat Iulie 24, 2005 (editat) Sper ca e totul bine dupa accidentul petrecut la Bucov a lui Axa si nu au avut probleme grave...de nici un fel. Toate cele bune. Editat Iulie 24, 2005 de cry_82 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strumfuadi Postat Iulie 26, 2005 Share Postat Iulie 26, 2005 (editat) se pot uni cele doo topicuri in care sunt poze de la mizil?? (unul e sticky, iar celalalt e acesta..) [dupa unire postul meu poate fi shters!] Editat Iulie 26, 2005 de strumfuadi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Craiu' Postat Iulie 26, 2005 Autor Share Postat Iulie 26, 2005 Chiar nu stiu cum se poate face acest lucru. Iar din punctul meu de vedere nu e nici o pb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Iulie 26, 2005 Share Postat Iulie 26, 2005 Chiar nu stiu cum se poate face acest lucru. Iar din punctul meu de vedere nu e nici o pb. 209888[/snapback] Se ocupa adminu de treaba asta, tu pune poze linistit, adminii vegheaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Craiu' Postat Iulie 26, 2005 Autor Share Postat Iulie 26, 2005 Nici nu-mi faceam probleme de genul acesta. Noi sa fim sanatosi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Iulie 26, 2005 Share Postat Iulie 26, 2005 Noi sa fim sanatosi. 209951[/snapback] si la multi km uscati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zuzucagirl Postat Ianuarie 3, 2006 Share Postat Ianuarie 3, 2006 ai scris cam mult.....mai lasa loc si celorlalti pentru comentarii......stii tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate