blueberry Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 Plec pe 14 iul in Norvegia. Daca mai e cineva interesat sa si cheltuie banii si in alta parte decat in amarata asta de tara e binevenit. Vreau sa vizitez Warsovia[Polonia],Vilnius[Letonia],Riga[Lituania],Tallinn[Estonia] Am cort dar si ceva rezervari pe cauch surfing. Suntem 2 pe motor ca sa iesim la 300e de caciula. Am BMW GS1100 si mi consuma 7 la drum intins. Faceti va calculele pt motorul vostru. O sa filmam pt un promo al unei expeditii mai mari. 0724131953 Victor Ungureanu.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grownup.punk Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 Plec pe 14 iul in Norvegia.Daca mai e cineva interesat sa si cheltuie banii si in alta parte decat in amarata asta de tara e binevenit. Vreau sa vizitez Warsovia[Polonia],Vilnius[Letonia],Riga[Lituania],Tallinn[Estonia] Am cort dar si ceva rezervari pe cauch surfing. Suntem 2 pe motor ca sa iesim la 300e de caciula. Am BMW GS1100 si mi consuma 7 la drum intins. Faceti va calculele pt motorul vostru. O sa filmam pt un promo al unei expeditii mai mari. 0724131953 Victor Ungureanu.com io dabea dupa 20 am liber de la doctor sa ma urc pe motoreta poate ne intalnim pe drum - bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate