Sari la conținut

grownup.punk

Membru
  • Număr conținut

    399
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://modblog.bmezine.com/

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    unde ma poarta jobul
  • Carnet moto din
    2003
  • Motocicleta
    R1150GS
  • Numar Moto
    I'm Not There
  • Club
    NO MORE!

Informații profil

  • Motociclete detinute
    2007 Beta 525 RS 2006 525 exc 2005 950 s 2003 Tiger 955i 2003 TDM 850
  • Interests
    Computers, Cooking, Motorsports, and Living!!

Vizitatori Recenți Profil

1.596 citiri profil

grownup.punk's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Nu stiu cum va suporta pamantul, capu nu ti l-ai pierdut? Eu zic sa te legi cu lantul de gard sa nu te pierzi.
  2. ai dreptate sunt "milioane" de romani "saraci si cinstiti" care isi permiteau sa defileze cu bmw sau mercedes in perioada comunista (fara a avea legatura cu securitate) ps. eu zic mai bine ca subiectul sa stea ingropat asa cum e si in spania, ce a fost a fost de aici si ridicolul de situatie din titlu "Expeditia solitara "EuroAsia Tour TransSiberia 2010"" prefer oricand sa fiu numit carcotas decat "sarac si cinstit"
  3. de ce, doar e ceva normal pentru oameni ca tine - stupid people PS. super smekera optiunea asta: You have chosen to ignore all posts from: Tsunami.
  4. demagog ... esti comunist cu siguranta ai fost (daca nu mai mult) altfel nu aveai cum sa iti permiti un BMW in timpurile alea cocalar se vede clar dupa username ca esti altceva ... cu ce te mai lauzi? ONTOPIC Am citit "blogul" si ma doare capul. Se pare ca romania e in stadiul in care isi permite sa trimita doar doi motocilisti pe an peste granita si aia trimisi cu bani din donatii.
  5. Dragul meu, pe toate topicurile nu faci altceva decat flame sunt sigur ca esti tolerat de moderatori doar pentru ca aduci trafic pe forum, ceea ce inseamna mai multa publicitate insa eu nu iti doresc altceva decat sa te vad in fata militianului cum raportezi un viol asupra familiei tale (daca ai una) iar militianu sa iti rada in fata, spunandu-ti ca tu esti singurul vinovat, pentru ca nu ti-ai pus si un al doilea lacat la usa pana atunci ... Hai sictir!
  6. ONtopic - BIGMAMAU iti doresc sa te intorci acasa sanatos OFFtopic - eu am mai zis, anul asta aveti canicula prea mare in tara ... mai ales in coltul asta "Invarteli, cumetrii si paranghelii" melcu si-a luat casa in spate si a plecat in lume, universitatea cioparicilor organizeaza paranghelii pentru copii "speciali", BIGMAMU si-a luat flotoarele si a plecat in sihastrie ... e mult mai fun aici decat in sectiunea motontociclistul in timpul liber, acolo mi se face greata , aici lumea pare un pic mai rafinata PS. siteul "exploratorului" e de nota 10 , astept cu nerabdare topicul "Pompescu Explorer Facts"
  7. Din ce am vazut in linkul lui valbi se poate spune intradevar ca e vorba de o "expeditie" ... un tip de 130 de kg sa mearga maxim 500 km pe offroad cu un motor de 170 kg + 50 kg de bagaje S'o vad si p'asta e ca si cum m-as uita la Anul asta numai topicuri la misto au fost pe aici asta imi place la romani, chiar au simtul ridicolului.
  8. De la criza s-a tampit lumea. Auzi "expeditie", in primul rand am 2 prieteni care calatoresc pe acolo foarte bine si fara probleme, in al doilea rand, de la o banala calatorie sa o dai in "EXPEDITIE", ori sunte-ti dusi cu capu ori e de la insolatie. PS. Domnu moderator, de baiatul ala care scrie de pe patul din spital te luai ca nu folosea corect limba romana, dar de bazaconiile astea "expeditionare" nu zici nimic? , sau cunostintele tale in ceea ce priveste limba romana se opresc la bastonase si ousoare Astept topicul cu "Aselenizarea Africana" sau "Amerizarea pe muntele Gaina" hai sa bem ca oricum mintea noastra o ia razna
  9. NU, insa ceea ce incerci tu sa faci ca si multi altii de pe forumul asta este doar sa ne aratati cat de destepti sunteti voi si nimic mai mult, daca nu realizezi ceea ce vreau sa spun probabil ca e din cauza grandomaniei - insa iti garantez ca vei depasi perioada asta si vei realiza cat de jenant este comportamentul asta. PS. Am impresia ca daca nu esti "nerd" jobul de moderator nu ti se potriveste, ultimul care mi-a dat ban a fost tot din cauza unor "copilarii" - probabil ca trebuie sa fie foarte grea viata unui nerd si cand are ocazia incearca sa se razbune.
  10. unii e mai destepti si trebuie sa ne arate si noua ca ei are valoare ... daca in liceu ii bateam in fiecare pauza acum s-au facut mari si se ascund in spatele calculatoarelor si dau lectii de gramatica pe forum cu profil moto mf
  11. Wittgenstein - 1993 Abia ce l-am vazut si eu, merita.
  12. Ca sa intelegeti atitudinea lui _Dexter pe topicul asta, uitati-va putin la el :
  13. S-a strans aici clubul motociclistilor IeMO? - HIM si Type O Negative, e muzica pentru fetite de 12 -13 ani Ca sa ma incadrez si eu in pesiajul asta:
  14. Ha ha ha .... credeam ca vad un videoclip cu steven sigal ... rusi habar nu au ce e ala aikido, astia ca si israelienei au politica de stat cand vine vorba de arte martiale iar in rusia se numesc SAMBO care e un amalgam de prin toate artele martiale (ceva gen MMA, de pe timpul lui stalin) ... mai bine puneai un videoclip din filmul 300, era mai fun Uite ce zice un profesionist despre aikido, Bas Rutten:
×
×
  • Creează nouă...