Slick Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 Salut ! Am o Gilera RC 600 de prin '94 si de vreo 2 luni tot caut segmenti pentru ea . Sunt disperat. Nu credeam k e asa de greu sa gasesti un set de segmenti ! Am incercat la Paneuro si mi-au spus ca ei aduc piese de Piagio si Gilera dar numai pentru scutere... . Am inteles ca se gasesc in Vitan sau in nu stiu ce targ pe la Brasov segmenti de toate dimensiunile dar din cauza serviciului nu prea am timp sa ajung p'acolo . Am incercat pe net , pe e-bay, pe la mama dreq dar fara rezultat ! Dimensiunile segmentilor sunt 98 / 1.5 / 1.5 / 4.0 . Va rog sa ma ajutati daca stiti vreun dealer de piese Gilera sau Piagio . Pe motor scrie Piagio Gilera 558cc . Multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy32 Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 Intra la vanzari piese sau echipamente si incearca la userii care aduc de afara diverse,poate te ajuta ei!Parca userul @gigiberlogea aducea piese gilera sau piaggio.Oricum cotele te ajuta mai mult(de,model vechi).Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate