zoli13 Postat Iulie 24, 2005 Share Postat Iulie 24, 2005 (editat) Stie cineva mai multe de aceste rally raiduri conditii , costuri si alte cele am inteles ca exista si categ. hobby?a-s dori sa particip si eu unde pot gasi amanunte despre eveniment? zoli-bihor Editat Iulie 24, 2005 de zoli13 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
babyblade Postat Iulie 24, 2005 Share Postat Iulie 24, 2005 organizatorul se numeste victor pop, e din brasov. cu el discuti cel mai sigur. stiu ca exista si clasa debutanti. cerintele cele mai aprige sunt la echipament (tre' sa te dotezi bine), ai de platit o taxa de inscriere in care regasesti un pachetel cu apa, ciocolata si alte crante comestibile pt drum,asigurarea de sanatate pe timpul competitiei si inca cateva chesti... nu le mai retin. incearca sa dai de victor, te va lamuri el. oricum, e f frumoasa acessta competitie, victor e maestru si face niste trasee superbe, dar care si chinuie participantul. In rest, admosfera e super inaintea si in timpul cursei,iar daca ai nevoie de ceva, baietii te ajuta cu tot ce pot. Multa bafta !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Iulie 24, 2005 Share Postat Iulie 24, 2005 ce tare esti, trebuie doar sa cauti cu functia "cauta" a acestui forum, si o sa vezi o gramada. Ia incearca........... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoli13 Postat Iulie 25, 2005 Autor Share Postat Iulie 25, 2005 mersi pt. informatii!!!!!!!!! z. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate