ftraian Postat Iulie 24, 2005 Share Postat Iulie 24, 2005 (editat) Nu e cine stie ce dar mie mi-a placut mult de tot sa ma cu Diversionul. E drept ca cu un enduroi era mai usor pe drumul nu foarte bun Dar si asa a fost super Daca va intrebati de ce la inceput erau trei si apoi doua puteti vedea motivul incepand cu poza 2. Era sa uit LINKUL spre poze Editat Iulie 24, 2005 de ftraian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Iulie 24, 2005 Share Postat Iulie 24, 2005 Misto pozele si plimbarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Iulie 26, 2005 Share Postat Iulie 26, 2005 daca mai mergi zi si la alti oameni din Cluj! Noi am Facut ruta asta de vreo 3 ori, si invers, e frumos, si mai frumos cand sunt 6-7 motoare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ftraian Postat August 5, 2005 Autor Share Postat August 5, 2005 requiem sper sa facem un drum cat mai multi dar acum nu am motor sub mine...Diversionul e al unui prieten si a fost la mine foarte putin timp asa ca am facut o tura in graba. Asfalt uscat si sa ne vedem pe drumuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate