Sari la conținut

ftraian

Membru
  • Număr conținut

    407
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://ftraian.blogspot.com
  • Yahoo
    ftraian

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Cluj-Napoca
  • Carnet moto din
    2003
  • Numar Moto
    CJ-10-MZD

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Aprilia Pegaso 650 Honda CB 400N Yamaha XJ 600 N MZ 250 ETZ

ftraian's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Multumim de vizita si de poveste. Abia asteptam sa inceapa noul an si noua calatorie
  2. Am iesit la plimbare dupa reglarea carburatoarelor. Amestecul la 3.5, cuiul coborat de tot, pe pozitia a 5-a si plutitorul la 14mm(aprox). Porneste la sfert de cheie si merge mult mai rotund, in special la turatii mici.
  3. Tocmai mi-am luat de la Bendkoop o trusa de inbusuri Stanley la 26 lei (8 bucati de la 1,5 la 10). Tinand cont ca-s Stanley zic ca-i un pret bun.
  4. Ar fi frumos niste suruburi dinastea sa reglam mai usor amestecul: http://www.motorcycl...&WT.MC_ID=10010 Stie cineva un strungar priceput sa faca asa ceva? Cumpar 2 daca-s la un pret ok. @cristianstrt: nu stiu al cui e
  5. LE: Am uitat sa zic ca am amestecul cam bogat. Am detonari in toba pe frana de motor si bujia se innegreste. Plus una dintre membrane a fost prinsa partea extensibilsa sub capac(asa a venit de la nemti :-( ). Nu e gaurita doar ca are cursa mai scazuta.
  6. In oras 8l sau peste. Inafara 6l la 150km/h constant(autostrada)/ La viteze mai mici, pe DN tot 6l am scos minim.
  7. Daca te ajuta cu ceva si mie imi porneste mai greu pe vreme rece. Defapt si vara porneste numai cu socul tras de tot. Vara imediat duc socul la 1/4, iarna las 30 sec sa se incalzeasca. Amestecul e la 3.5 iar cuiul la 3.
  8. Am trimis PM dar n-am primit inca raspuns. Eu am nevoie doar de o membrana, eventual caut pe altundeva.
  9. Am gasit colegul care vindea: adi_radu aici: /index.php?/topic/80133-posesori-de-aprilia-pegaso-650uniti-va/page__st__3660&do=findComment&comment=3132987 Am vazut ca au si la www.oemmotorparts.com dar nu merita sa fac comanda numai pentru una.
  10. Tin minte ca avea cineva 2 membrane noi de carburator dar nu mai gasesc nicium pe forum. Daca citeste mesajul sa stie ca sunt interesat Am gasit. Sa vad daca rezolv cu membrana.
  11. Mare curaj. Ieri dimineata era gheata la Cluj. Am facut si eu Bistrita-Cluj la 0 grade si toata valea Somesului era plina de ceata. De curios, cate ceaiuri ai baut pe drum?
  12. Merci de hint-uri. Din ce vad pe bujie am amestecul prea bogat. Sunt curios cum trebuie modificate cuiul de dozaj, surubul de amestec si nivelul pentru a scadea cantitatea de benzina. PS Cum se verifica nivelul din pahar? PPS Consumul meu e 8l in oras si 6.5l pe autostrada(140-160 constant).
×
×
  • Creează nouă...