VladSpeed Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 cunoaste cineva (are relatii ) la vreun service autorizat...sa mi se faca un deviz ptr un kawasaki zx-4 in urma unui accident ? multumiri anticipate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 cunoaste cineva (are relatii ) la vreun service autorizat...sa mi se faca un deviz ptr un kawasaki zx-4 in urma unui accident ? multumiri anticipate... Bardak Motors - vorbesti cu baietii si te rezolva. 0722307401 - Radu sau 0722307402 - Mihai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Iulie 9, 2008 Autor Share Postat Iulie 9, 2008 Bardak Motors - vorbesti cu baietii si te rezolva. 0722307401 - Radu sau 0722307402 - Mihai ms mult...raman dator cu niste beri... faza e ca eu am reparat o parte din motoreta(cat sa fie functionala) din banii mei...si nu am luat facturi , chitante & stuff... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate