shadowm60 Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 Stie cineva? ma intereseaza in special sa gasesc piese de mz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldbiker_johan Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 ma intereseaza in special sa gasesc piese de mz Salut vere. Spune pt ce tip de MZ ai nevoie si ce piese ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovisey Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 ma intereseaza in special sa gasesc piese de mz Salut vere. Spune pt ce tip de MZ ai nevoie si ce piese ? Salut, si eu am nevoie de piese de MZ BK 350, dar, din pacate nu cred sa gasesc prea repede la un pret decent... Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
christensen Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 scuze ca ma bag peste voi dar nu stiti vreun magazin in ungaria(granita cu Satu Mare) pe langa Petea(aprox 100km). prin zona aduc piese(ETZ) din ungaria si le vand la un pret nesimtit de mare Prin apropiere trebuie sa fie ca in cateva ore se sin intorc dar nu vor sa spuna de unde procura piesele. mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowm60 Postat Iulie 16, 2008 Autor Share Postat Iulie 16, 2008 scuze ca ma bag peste voi dar nu stiti vreun magazin in ungaria(granita cu Satu Mare) pe langa Petea(aprox 100km). prin zona aduc piese(ETZ) din ungaria si le vand la un pret nesimtit de mare Prin apropiere trebuie sa fie ca in cateva ore se sin intorc dar nu vor sa spuna de unde procura piesele. mersi \ Back am rezolvat la Szeged am gasit tot uitate pe www.moped91.com -> acolo sunt la parteneri si poti cauta pe judete si paote gasesti ceva aproape de tine pentru mz 350 depinde ce cauti dak ce tine de cilindru si ambielaj la szeged se fac rectificari si lucra bine baietii si ieftin la hubert es tarsa firma in budapesta am vazut ceva reclame cu mz-ul de 350 deci poate gasesti pe acolo ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
christensen Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Infinity Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 \ Back am rezolvat la Szeged am gasit tot uitate pe www.moped91.com -> acolo sunt la parteneri si poti cauta pe judete si paote gasesti ceva aproape de tine pentru mz 350 depinde ce cauti dak ce tine de cilindru si ambielaj la szeged se fac rectificari si lucra bine baietii si ieftin la hubert es tarsa firma in budapesta am vazut ceva reclame cu mz-ul de 350 deci poate gasesti pe acolo ceva unde in Szeged? dupa mall peste pod? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowm60 Postat August 11, 2008 Autor Share Postat August 11, 2008 unde in Szeged? dupa mall peste pod? da acolo unde zici tu mosulica e de treaba si iti aduce orice dai mail inainte si te rezolva Roller se cheama firma dak mai tin bine minte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate