foxbat Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 cazarea este cam 30 ron / locul in dubla / noapte as pleca fie vineri dupa amiaza fie sambata dimineata doritori? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ramirezz Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 eu m as baga..........detalii suplimentare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Iulie 10, 2008 Autor Share Postat Iulie 10, 2008 eu m as baga..........detalii suplimentare? pai.. n am mers, plimbat, vizitat, odihnit a destul de aproape de Bucuresti asa ca nu i mare lucru de planificat eu m as baga..........detalii suplimentare? pai.. n am mers, plimbat, vizitat, odihnit a destul de aproape de Bucuresti asa ca nu i mare lucru de planificat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lenoyy Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 Esti hotarat tare pe Baile Tusnad ? Eu as baga o mare eventual cu o coborare spre bulgari ca am niste leva de cheltuit ps : mergi cu SLRul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Iulie 11, 2008 Autor Share Postat Iulie 11, 2008 Esti hotarat tare pe Baile Tusnad ? Eu as baga o mare eventual cu o coborare spre bulgari ca am niste leva de cheltuit ps : mergi cu SLRul? da, sunt hotarat ca la mare la bg ma duc curand, nu weekendul asta cred ca da, cu slr ul da, sunt hotarat ca la mare la bg ma duc curand, nu weekendul astacred ca da, cu slr ul oki, cine vrea sa vina..tel meu este 0724 34 32 94. nu mia intru pe site astazi asa incat ..asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 Drumul spre Sf Ana e jale cu el! Dar peisajul e incredibil si se merita! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate