Pacasac Postat Iulie 27, 2005 Share Postat Iulie 27, 2005 (editat) Pai si la Sibiu nu vii sa sarbatoresti? P.S. Felicitari apropos... Editat Iulie 27, 2005 de Pacasac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ophelia Postat Iulie 27, 2005 Autor Share Postat Iulie 27, 2005 @OPHELIA: AI NOTA 3 STAI JOS. MI-AI PROMIS CIOCOLATA DE CASA SI .. NIMIC 210743[/snapback] stiu c-am promis da' n-am avut timp si nu cred ca o sa am nici pana la Sibiu... i'm sorry ... p.s. daca nu-mi maresti nota poate nu-ti mai dau deloc si kair mananc in fata ta ... iti dai seama ca n-as face asa ceva.. hi hi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iulie 28, 2005 Share Postat Iulie 28, 2005 @Ophelia: ai nota 10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joe Black Postat Iulie 28, 2005 Share Postat Iulie 28, 2005 Pai si la Sibiu nu vii sa sarbatoresti? P.S. Felicitari apropos... 211005[/snapback] NO CAN' DO!!!...JOB NOU...CASTING-EZ...SHTI...E GENUL ALA DE JOB IN CARE "BOARFELE" VIN, EU LE POZEZ(EVENTUAL NUD... ), LE PROMIT CA LE FAC VEDETE, SI ELE IMI SUNT "RECUNOSCATOARE"... NU-MI PERMIT, MACAR ACUM, TREBE SA PRIND SHPILU' ...ATAT VA UREZ "BETZIE MARE!!!" ACOLO... SI SA NE VEDEM CU BINE!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Iulie 29, 2005 Share Postat Iulie 29, 2005 ATAT VA UREZ "BETZIE MARE!!!" Asa sa fie, cum zici tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate