catul Postat Iulie 20, 2008 Share Postat Iulie 20, 2008 mereu pozele de la intruniri sunt binevenite...mai caut si eu prin tolba unele momente si daca gasesc, pun... ca intotdeauna, mad max e sufletul unui fest moto, iar unde merge, nipra aia e vedeta....fara el, fest-urile ar fi mai plictisitoare hehe, na ca a pus-o @legionaru dincolo, si o bag io aici: reportajul motomagia despre Dacorum ai naibii, m-au prins iar cu berea...bine ca nu o vazut bunica-mea....facea infarct Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apasu77 Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 Dupa mine a fost Ok, mai sunt multe de rezolvat sa iasa o intrunire perfecta ..dar prima fiind zic ca ne-am descurcat FF bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
phantomas Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 Si inca niste poze...poate nu ultimele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate