Andrei_D Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 Salutari! Am nevoie de piesa incercuita din poza. Este pisea care intra pe axul conic cu pana al cutiei de viteze. Am gasit-o crapata si nu o mai pot folosi. Are cineva? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocknroll Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 Salut. Vezi ca ai incercuit jumatate de ansamblu, adica piesa de antrenare din capul arborelui secundar al CV (cutiei de viteze, nu curiculum vitae), cuplajul de cauciuc si carcasa acestuia. S-au trebuie tot ansamblul? Asfalt uscat numai sub roti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_D Postat Iulie 14, 2008 Autor Share Postat Iulie 14, 2008 (editat) Salut! Imi trebuie numai piesa metalica de antrenare din capatul arborelui secundar ( al curricullum-ului ). De cuplajul de cauciuc si carcasa acestuia nu am nevoie fiindca sunt bune ale mele. Piesa metalica este crapata exact in dreptul canalului pentru pana. Editat Iulie 14, 2008 de Andrei_D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dixi Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 era canalul colector ma. dreptul canalului pentru pana. dreptul canalului pentru pana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 Salut! Imi trebuie numai piesa metalica de antrenare din capatul arborelui secundar ( al curricullum-ului ). De cuplajul de cauciuc si carcasa acestuia nu am nevoie fiindca sunt bune ale mele. Piesa metalica este crapata exact in dreptul canalului pentru pana. Ma uit precis am spun deseara . Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate