ovisopa Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 sper sa va placa pozele pt ca am luat la pas tot traseul, din cate am auzit aprox 8km ... pe deal si prin paduri doar sa prind poze cat mai diverse, nu numai sarituri ... pe dealul gusteritei. Pozele cu motoare sunt vreo 100 iar cele cu ATV-urile inca nu le-am sortat, sunt mai putine si majoritatea la fel pt ca nu am mai avut chef sa mai dau o tura prin toata padurea .. Poze de la Endurocross Sibiu 2008 (1) (2) (3) (4) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 Nu ne plac. Ne plac mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kleiny Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 (editat) sper sa va placa pozele pt ca am luat la pas tot traseul, din cate am auzit aprox 8km ... pe deal si prin paduri doar sa prind poze cat mai diverse, nu numai sarituri ... pe dealul gusteritei. Pozele cu motoare sunt vreo 100 iar cele cu ATV-urile inca nu le-am sortat, sunt mai putine si majoritatea la fel pt ca nu am mai avut chef sa mai dau o tura prin toata padurea .. Salut Ovidiu! Super pozele care le-ai facut. Oare iti cer prea mult daca te-as ruga sa ni le dai si noua, organizatorilor? Am fost prea ocupati cu treburile pe acolo ca sa mai facem si poze, si chiar as vrea sa avem si noi niste amintiri de la acest concurs, care dupa parerea mea a iesit destul de bine. Daca se poate, astept un semn eventual pe adresa de mail kleinysib@yahoo.com Mersi mult. Editat Iulie 15, 2008 de kleiny Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucian.n Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 clasament? cati participanti au fost? eu nu am putut ajunge... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moz Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 vezi pe frm.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovisopa Postat Iulie 15, 2008 Autor Share Postat Iulie 15, 2008 kleiny> ti-am dat un mail cu pozele alea moz> mersi de info, chiar cautam o lista cu riderii care au participat Mai jos pun linkurile spre albumul foto cu ATV-uri Endurocross Sibiu 2008 - Cupa EMA - ATV (1) (ATV Pagina 2) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kleiny Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 Clasamentul il gasiti aici: http://www.frm.ro/images/Rezultate/enduroc...ross%202008.xls Se poate vedea si numarul de participanti si fiecare concurent ce numar de concurs a avut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate