Ride the Lighting Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 (editat) Nu mai merge mobra din cauza carburatorului, este terminat - este un MZ 175 (filetul terminat din partea de jos a corpului unde se prinde paharul) Eu am un carburator de MZ 250 cred ca e si este incomplet. Am rugamintea daca aveti ceva piese rasmase sau nefolosite pt. el sa dati un semn. Multumesc Editat Iulie 16, 2008 de Ride the Lighting Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 Nu mai merge mobra din cauza carburatorului, este terminat - este un MZ 175 (filetul terminat din partea de jos a corpului unde se prinde paharul) Eu am un carburator de MZ 250 cred ca e si este incomplet. Am rugamintea daca aveti ceva piese rasmase sau nefolosite pt. el sa dati un semn. Multumesc Nu te chinui pune ceva rusesc nou si cativa ani nu ai probleme. Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 Nu mai merge mobra din cauza carburatorului, este terminat - este un MZ 175 (filetul terminat din partea de jos a corpului unde se prinde paharul) Eu am un carburator de MZ 250 cred ca e si este incomplet. Am rugamintea daca aveti ceva piese rasmase sau nefolosite pt. el sa dati un semn. Multumesc Am eu ceva piese.Da-mi pm si discutam... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride the Lighting Postat Iulie 16, 2008 Autor Share Postat Iulie 16, 2008 Am eu ceva piese.Da-mi pm si discutam... uite tel. meu 0728141689 da un apel si te sun eu multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate