libelula Postat Iulie 29, 2005 Share Postat Iulie 29, 2005 acu dupa amiaza, vad un motor pe jos, un politist...ma dau jos din masina si constat ca politistul fusese accidentat de un mosulica. treaba asta s-a intamplat la cotroceni in intersectie, politistul nu era decat putin julit din cat am vazut eu, statea in picioare, il durea cate ceva, normal..dar nu fusese grav accidentat. ..daca astia nu vad nici politistii, cum ar fi sa ne vada pe noi, svarluge prin trafic? pt un nene de 75 de ani care nu mai are ce cauta la volan orice obstacol va fi un posibil accident de neratat. sa fim intregi. L Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Iulie 29, 2005 Share Postat Iulie 29, 2005 Era pe BMW, sau pe ce? De la un d'ala de 75 de ani nici nu mai am pretentii... Are si el dreptul pana la urma sa conduca, e drum public si posibil a condus o viata intreaga. Se intampla, asta e! Mie si cu tata mi-e cam teama in masina, ca nu prea mai vede bine. Stii ca in lege scrie ca trebuie sa te duci la control numai daca te trimite "organu'". Pe el nu-l trimite nimeni si considera ca vede "binisor". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Iulie 29, 2005 Share Postat Iulie 29, 2005 Si stii cati sunt care zic ca "vad binisor" si "sunt sanatos" dar de fapt e total invers ? Am un exemplar chiar in casa aka taica-meu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate