Roby76 Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 nu e nici enduro nici rally. Hai sa explic putin cum e cu traseele de moto la concursurile din CN Offroad. Traseul e o combinatie intre enduro si rally - adica ai si poteca si parauri dar si drumuri de caruta si forestiere. La clasa Extrem e mai enduro, mai tehnic, mai solicitant si la Open e mai usurel. Se face o singura bucla pe zi de 60 - 90 km. Navigarea se face pe GPS - seara predai GPS si cablu si dimineata iei GPS cu track-ul incarcat. In unele zone mai sunt si panglici, dar GPS-ul e de baza. Tot cu GPS-ul dovedesti la intoarcere ca ai parcurs tot traseul si nu ai deviat mai mult de 100m. Sistemul de punctare si penalizari e mai complicat. Il explic doar la fata locului dupa prima zi de cursa, cu clasamentul in fata. Altfel e greu de explicat si de inteles. Costa doar o bere Ideea de baza, ca la orice concurs - trebuie sa mergi cat mai repede daca vrei sa castigi @Moz - hai ca e aproape de Buc ce tip de GPS e cel mai potrivit pt asa ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucian.n Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 io va recomand la toti, Garmin-urile. e cel mai simplu si toti folosesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat August 13, 2008 Autor Share Postat August 13, 2008 ce tip de GPS e cel mai potrivit pt asa ceva? garmin seria etrex Hcx (legend sau vista) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 garmin Zummo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kebacsorin Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 Salut! as vrea sa vin si eu, dar intrebarea mea era dak putem veni numai la cursa direct. Adica sa ajungem sambata dimineata, pana duminica?? Ma intereseaza numai cursa de moto.. Astept un reply din partea organizatorilor.. Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Septembrie 1, 2008 Autor Share Postat Septembrie 1, 2008 Salut! as vrea sa vin si eu, dar intrebarea mea era dak putem veni numai la cursa direct. Adica sa ajungem sambata dimineata, pana duminica?? Ma intereseaza numai cursa de moto.. Astept un reply din partea organizatorilor.. Mersi! cursa e de vineri. Nu cred ca merge. Am si eu aceeasi problema - vineri nu pot lipsi din bucuresti. Eu o sa vin duminica sa-i vad pe baietzi la trial Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 cursa e de vineri. Nu cred ca merge. Am si eu aceeasi problema - vineri nu pot lipsi din bucuresti. Eu o sa vin duminica sa-i vad pe baietzi la trial la fel fac si eu ,doar ca pe mine ma tine un virus nenorocit la plamani de 10 zile in pat..daca doamna asistenta maternala adelina imi da voie venim si noi sa facem poze.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kebacsorin Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 M-am hotarat, joi am plecat la cursa.. Sper sa fie fain.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorineluSPR Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 mama cati suntem care nu mai ajung la cursa io credeam ca sunt singurul care renunta dar asta e problemele ne freaca pe toti io-s cu piciorul abia merg!oricum o sa fiu acolo dar spectator! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Septembrie 1, 2008 Autor Share Postat Septembrie 1, 2008 M-am hotarat, joi am plecat la cursa.. Sper sa fie fain.. bravo! om hotarat Duminca vin sa-ti vad honda in actiune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kebacsorin Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 bravo! om hotaratDuminca vin sa-ti vad honda in actiune! Pacat k nu veniti si voi.. Oricum te astept duminica. Hondita a suferit ceva modificari.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 Pacat k nu veniti si voi.. Oricum te astept duminica. Hondita a suferit ceva modificari.. n-auzi bah ca venim..din pacate ca spectatori..trebuie sa fie si din aia care sa rada de voi cand faceti posete si fulare.. hai bafta la cursa si ne vedem duminica.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kebacsorin Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 n-auzi bah ca venim..din pacate ca spectatori..trebuie sa fie si din aia care sa rada de voi cand faceti posete si fulare..hai bafta la cursa si ne vedem duminica.. Am auzit bah k veniti si voi, dar ma refeream sa veniti la cursa.. am inteles k veniti duminica.. k spectatori. Macar e bine k veniti.. Ne vedem acolo( adik sper sa mai fiu duminica.).. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floricel Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 Mda! Nici io ca am de lucru la cabana de la Bz. Noroc cu motocrossu, ca e in zona. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucian.n Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 Superb! Am participat la Moto Extrem. Pacat ca am fost foarte putini, pacat pt munca organizatorilor... ce traseu. .. Concluziile mele: Traseu: 10/10 Marcaj + track GPS: 10/10 Cazare + Masa: 10/10 Altele: 10/10 Felicitari baietilor care s-au bagat la extrem. Dupa cum a zis Gigi,se pare ca nu a glumit: - prima zi - 150km(extrem) - ziua 2 -100Km (dupa parerea mea, si mai extrem) - ziua 3 -trial/speciala, foarte frumoasa, nu grea! Dupa cum spuneam, felicitari: Locul 1: Ciprian si Muri ( Bravo!! Muri... a depasit 150kmh pe portiunile de legatura) Locul 2: Vali si Seba (Echipa Motomania) Locul 3: nimeni Pe asa trasee sa te tot dai! Revin cu poze si filme! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Septembrie 7, 2008 Autor Share Postat Septembrie 7, 2008 intr-adevar super trasee. Eu am ajuns sambata pe-acolo la plimbare cu Florin din pitesti. Gigi, organizatorul, a fost dragutz si a rugat un baiat de la organizare sa-mi incarce track-ul ... mi-a zis "daca tot ai venit, macar sa te dai". Super baiat! Numai ca baiatul de la calculator nu a fost asa de super si mi-a incarcat din greseala track-ul de auto extrem. Florin s-a prins ca nu e bine - "nu se poate mah sa fi facut Tony asa traseu plictisitor" ne-am intors in c-lung, am alimentat, am luat-o spre voina si acolo am intrat in traseul adevarat. Tony ne-a luat in primire si ne-a dus pe trasee din prima si a doua zi - absolut superb traseul ... cateva urcari de ziceam ca nu se mai termina. Multe marcaje cu vopsea si panglici in loc in loc - de mare ajutor - poti sa mergi linistit sa nu stai tot timpul sa te gandesti daca esti pe track sau nu! BRAVO! Ma oftic ca nu am ajuns la cursa. Felicitari organizatorilor si participantilor! la poalele "papusei" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucian.n Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 revin: peisaj: 11/10 !!! poze: http://picasaweb.google.com/lucian.n/MuscelAdventure2008# Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Septembrie 7, 2008 Autor Share Postat Septembrie 7, 2008 pozne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 revin: peisaj: 11/10 !!! poze: http://picasaweb.google.com/lucian.n/MuscelAdventure2008# tu si cu cyril ce mai dati autografe..in puii mei :D am inebunit de ras cand am vazut poza.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucian.n Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 pai da!! am dat autografe in toate felurile! pe maini, pe spate.. pe.... nu mai scapam de puradei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Septembrie 9, 2008 Autor Share Postat Septembrie 9, 2008 tu si cu cyril ce mai dati autografe..in puii mei :D am inebunit de ras cand am vazut poza.. jmekerie cu autografele la C-lung. Nu am vazut nicaieri 20-30 de copii cu caietzele si pixuri in maini care voiau autografe de la oricine purta un fel de echipament Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 jmekerie cu autografele la C-lung. Nu am vazut nicaieri 20-30 de copii cu caietzele si pixuri in maini care voiau autografe de la oricine purta un fel de echipament bah..macar sa fi venit sa dau autografe..ca echipament am.. (cred totusi ca i-au platit organizatorii sa mai ridice moralul pilotilor).. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 dap, tare cursa, lucian vezi ca am pierdut telefonul, te sun de pe alt numar cat de curand, bike underconstruction;-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucian.n Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 (editat) da un beep sms ceva, 0723663566 proba speciala de la C-lung. Mi-a fost cam lene sa o filmez pe toata. ce se vede in film e doar intrarea. apoi.. panta crestea iar undeva in curba era un amestec de noroi, lemne, pietre si 2 3 busteni. deci... aici avem: Speciala 2: Speciala 2 cu o masina: Editat Septembrie 10, 2008 de lucian.n Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate