myhay1208 Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 Vreau sa stiu ce fel de turometru ar trebui sa imi cumpar. Dar inainte de toate , se poate monta un turometru pe un scuter care nu a avut ? am cautat ceva despre turometre pe aici dar nu am gasit .daca stiti ceva despre as dori sa aflu si eu . mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clodius Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 cauta topicurile userului dezkreator. El si-a confectionat asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
myhay1208 Postat Iulie 17, 2008 Autor Share Postat Iulie 17, 2008 Am dat un search dar ma baga in ceata... nu se poate ceva scurt si la obiect? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clodius Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 scurt si la obiect: /index.php?showtopic=201215 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
myhay1208 Postat Iulie 18, 2008 Autor Share Postat Iulie 18, 2008 Deci daca eu am un turometru nu se poate sa il leg direct ? am un turometru analog . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clodius Postat Iulie 20, 2008 Share Postat Iulie 20, 2008 Ba da, dar ti-am mai zi, cel mai bine vorbeste cu dezkreator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate