bogdan! Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 (editat) Vorbeam cu un coleg de transalpina, cum ar fi sa il fac cu scuterul de 50? Nu am fost nici macar cu masina pe acolo, dar am inteles ca sunt foarte multe pietre, cateva pante abrupte, rampe, apa si alte cateva obstacole care poate sunt de trecut sau nu. Asadar, e cineva care ar vrea sa facem transalpina cu scuterul? Eu ma gandeam saptamana viitoare, 4 zile (luni marti miercuri si joi) sa vedem daca putem Editat Iulie 18, 2008 de bogdan! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s0rinel Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 io as veni daca as avea toate actele in regula si bani de benzina ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victor_vclic Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 Am un amic ce a făcut TransfăgărăÂşanul anul trecut. Scuterul merge foarte bine Âşi acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 Victor, cred ca nu stii ce-i aia TransAlpina si o confunzi cu TransFagaraseanul. Mai aprofundeaza. As for the record, eu sunt colegul cu care vorbea Bogdan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 Vorbeam cu un coleg de transalpina, cum ar fi sa il fac cu scuterul de 50? Nu am fost nici macar cu masina pe acolo, dar am inteles ca sunt foarte multe pietre, cateva pante abrupte, rampe, apa si alte cateva obstacole care poate sunt de trecut sau nu. Asadar, e cineva care ar vrea sa facem transalpina cu scuterul? Eu ma gandeam saptamana viitoare, 4 zile (luni marti miercuri si joi) sa vedem daca putem interesanta ideea...va invidiez,imi trezeste spiritul de aventura,dar din pacate nu pot veni cu toate ca as vrea si eu...va doresc succes si sa veniti cu poze.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan! Postat Iulie 18, 2008 Autor Share Postat Iulie 18, 2008 din pacate nu am cu cine sa merg, cel putin pana acum nu s-a mai oferit nimeni sa ma insoteasca... si singur parca nu as vrea sa ma incumet. oricum, poate poate se baga cineva. plecam luni la 8! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
C.J. Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 transalpina nu i de scuter...a eu scuter de 100 cc si dupa cativa km m-am lasat bagubas din cauza ca nu ma mai ajuta motoru + ca is gropi si pietre peste care nu poti trece datorita rotilor mici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Iulie 20, 2008 Share Postat Iulie 20, 2008 Eu nu te-as sfatui, ai transmisie CVT, o sa-ti patineze cureaua si ambreiajul o gramada, la rampe o sa se incinga motorul, pe scurt o sa ai uzura foarte mare pe drumul ala. Si in niciun caz sa nu te duci singur. Daca te duci iti urez mult succes si sa nu ai parte de incidente! Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
divizia Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 Transfagarasanul merge pe scuter, dar Transalpina doar cu atv. Nu va hazardati aiurea ca e mai mult decat aventura cu scuterul pe acel drum. Intrati pe Softpedia si o sa va convingeti.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate