Hellryder Postat August 1, 2005 Share Postat August 1, 2005 Vad ca inca nu a pus nimeni poze de la intrunirea de la Sibiu, asa ca o sa pun eu cateva, cu niste scurte comentarii. Prima poza: am venit noaptea pe Valea Oltului, eu cu Ninja DW800i aka "Matiz" si ninja_skija pe Kawasaki Ninja ZX9 Ry. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat August 1, 2005 Autor Share Postat August 1, 2005 Sambata dimineata moment de reculegere... la propriu, respectiv "re-culegerea" pieselor de motor de prin iarba, sau la figurat, revenirea dupa bataia incasata cu o seara in urma ( a se vedea detalii AICI ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat August 1, 2005 Autor Share Postat August 1, 2005 Diverse motociclete surprinse in diverse ipostaze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat August 1, 2005 Autor Share Postat August 1, 2005 Cum spune si semnul: "CUSTOM EXILE RAT BIKE" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joee_cretz Postat August 1, 2005 Share Postat August 1, 2005 Hai fratilor care ati mai fost! Mai postati niste poze..... De ce pielea mea nu am fost si eu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat August 1, 2005 Autor Share Postat August 1, 2005 Cum spune si semnul: "CUSTOM EXILE RAT BIKE" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat August 1, 2005 Autor Share Postat August 1, 2005 IFA de 350 boxer. NIPRU BEWARE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat August 1, 2005 Autor Share Postat August 1, 2005 Electro-si-mai-cum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat August 1, 2005 Autor Share Postat August 1, 2005 la intrare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat August 1, 2005 Autor Share Postat August 1, 2005 Vapor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat August 1, 2005 Autor Share Postat August 1, 2005 Prin zona... demonstratii de tot felul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat August 1, 2005 Autor Share Postat August 1, 2005 Am plecat spre Paltinis, sunt vreo 25 de km din Dumbrava Sibiului, drumul e ideal pentru enduro sau enduro-touring: urcare, serpentine, viraje largi, ace de par dar si gropi si portiuni cu asfalt prost/denivelat. In rest, peisajul a fost superb! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix_Harley Postat August 1, 2005 Share Postat August 1, 2005 Daca nu se ingramadeste nimeni cu pozele pun eu mai multe. 1. Geneza (plecarea din Craiova) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix_Harley Postat August 1, 2005 Share Postat August 1, 2005 2. Pe drum. Ne-am gandit sa nu mai urmam traseul obisnuit spre Sibiu, si pentru a ajunge la Ram.Valcea am mers pe la Horezu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix_Harley Postat August 1, 2005 Share Postat August 1, 2005 3. La Sibiu. Asta este facuta joi cand nu era foarte multa lume prin camping si corturile noastre erau cam singurele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix_Harley Postat August 1, 2005 Share Postat August 1, 2005 Vasi si Ijdianul chopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix_Harley Postat August 1, 2005 Share Postat August 1, 2005 ...din nou... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix_Harley Postat August 1, 2005 Share Postat August 1, 2005 Waky... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix_Harley Postat August 1, 2005 Share Postat August 1, 2005 de la stanga la dreapta: Pleneta5 si Nipru (cele doua motocilete ce au reprezentat orasul Caracal), apoi Nutu cu Nipra lui in prim plan, Yamaha lui Mihai si un pic de Jawa TS chopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix_Harley Postat August 1, 2005 Share Postat August 1, 2005 nu mai scriu ale cui sunt ca m-am plictisit sa descifrez toate pozele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix_Harley Postat August 1, 2005 Share Postat August 1, 2005 "tot inainte" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix_Harley Postat August 1, 2005 Share Postat August 1, 2005 mascota grupului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix_Harley Postat August 1, 2005 Share Postat August 1, 2005 duminica in centru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix_Harley Postat August 1, 2005 Share Postat August 1, 2005 Grupul din Craiova... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix_Harley Postat August 1, 2005 Share Postat August 1, 2005 la Jawa tot timpul repari ceva.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate