lucian.n Postat Iulie 20, 2008 Share Postat Iulie 20, 2008 ceva poze din we asta: http://picasaweb.google.com/lucian.n/EnduroBarajulRausor Superba zona! Multe posibilitati pt enduro! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soarecu Postat Iulie 20, 2008 Share Postat Iulie 20, 2008 Misto zona, am fost si eu pe acolo. Cam multa piatra pe unde va-ti bagat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 ceva poze din we asta: http://picasaweb.google.com/lucian.n/EnduroBarajulRausor Superba zona! Multe posibilitati pt enduro! frumos. hai ca daca mai bagi cateva ture cu Adriana ai si coechipier pt. concursu de la Campulung Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIX Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 frumos tot asa si o sa ma rog de adriana sa ma ajute in traseu nu am iesit de 4 saptamini pt ca am un deget rupt dar curind scot suedeza la la coclauri cind e treaba la cimpulung? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 luci tata seamana cu iesirea mea impreuna cu clau de acum 2 sapt..tot numai pietre,maluri rupte,copaci cazuti..etc.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucian.n Postat Iulie 22, 2008 Autor Share Postat Iulie 22, 2008 pietre multe... au fost multe revarsari, s-au rupt mai toate drumurile, au adus pietrele de pe munte, etc.. e mult mai greu. dar oricum, zona e super. vreau sa ma duc aproape in fiecare we daca se poate. e destul de aproape de mine, cazari multe si ieftine, si e greu sa te plictisesti. la cate trasee sunt in zona, cati munti... totul misto. @gix, pe 4 septembrie o sa fie etapa d eOff-Road de la C-lung. Cu clase pt moto si atv, quad, auto, etc. Pe piatra e greu tare, mai ales cu o anvelopa de noroi cum e a mea. dar ce conteaza... ne dam!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorineluSPR Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 fratilor ziceti si voi mai devreme cand plecati prin zonele astea k ne adunam mai multi siasia suntem din zona!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucian.n Postat Iulie 22, 2008 Autor Share Postat Iulie 22, 2008 pai nu stiu cum sa facem, ca pe forum dureaza pana vezi posturile , etc.. noi avem un mic grup, pt zona asta, pitesti/bucuresti. http://sports.groups.yahoo.com/group/club-enduro/ cel mai simplu e sa dam mail cand si cine iese. Io si we care vine vreau sa ma duc la C-Lung si cred ca o sa stau pana Duminica. Tre sa-mi caut ceva cazare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 bravo mah..faina treaba,pana acum noi am fost o singura data la tine si tu la noi de 2 ori.adevarul e ca intre valcea si pitesti sunt 400-450 de km..nasol..hai draq sa ne mai incuscrim pe la o tura sau 2 ca la noi s-a distrus tot dupa ploile alea..mai ales ca eu sunt implicat ptr 2008 intr-o etapa de campionat national de enduro si scobesc dupa zone..pana acum ce am gasit la valcea e ok ptr profi si extrem dar ptr hobby nu reusesc sa fac mai nimic..daca nu razbesc ma mut la sibiu cu etapa.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dulfa Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 salut stef , sa inteleg ca ne pregatesti ceva ??? m-ai facut curios cu etapa de campionat national enduro . putem afla mai multe detalii ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 sunt in tratative ptr anul 2009 sa fac o colaborare intre patrick boissy,free bike team si EMA sibiu..va fi o combinatie de trasee pe 3 zile din care 2 vor conta ptr campionatul national de enduro si 1 ptr enduro-maniaco-depresiv& EMA.. momentan suntem in discutii sa vedem ce se leaga.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moz Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 sunt in tratative ptr anul 2009 sa fac o colaborare intre patrick boissy,free bike team si EMA sibiu..va fi o combinatie de trasee pe 3 zile din care 2 vor conta ptr campionatul national de enduro si 1 ptr enduro-maniaco-depresiv& EMA..momentan suntem in discutii sa vedem ce se leaga.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucian.n Postat Iulie 29, 2008 Autor Share Postat Iulie 29, 2008 super! asteptam detalii!! sper sa iasa asa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 si eu sper.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate