HAIDUC Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 dragii mei, ce ziceti de o iesire la Balcik ? trecem si pe la Kaliakra - in functie de tip /chef astept doritori/doritoare 0726 25 60 52 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoMitelu Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 eu as fi doritor de un drum pina la Cap Kaliakra... intorcerea in aceeasi zi sau cazare in Bg? camere separate sau impreuna? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HAIDUC Postat Iulie 25, 2008 Autor Share Postat Iulie 25, 2008 eu as fi doritor de un drum pina la Cap Kaliakra... intorcerea in aceeasi zi sau cazare in Bg? camere separate sau impreuna? noi plecam sambata dimineata cu masina - pe la 5-6. dc ai bagajele le poti pune la noi obiectivele ar fi - Balchik (castel, gradini), Kaliakra, Galata ideea ar fi sa ramanem acolo pe undeva - putem sa punem corturile sau sa gasim camere (separate ) ptr ca nu e foarte scumpa cazarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate