Sari la conținut

HAIDUC

Membru
  • Număr conținut

    38
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de HAIDUC

  1. super pai sa mearga ... prea multe pretentii nu are
  2. Am vorbit cu Adrian,dar din pacate nu se poate ocupa acum de Muravey. Pe mine m-ar interesa ceva sa aiba toate actele ok, sa o poate folosi .
  3. super Multumesc mult de ajutor O sa incerc sa dau de el
  4. La partea cu datu la pedala m-am gandit si eu,.sper sa poata. Poate merge,dar nu pe distante mari, a avut un accident si are un picior cu probleme. La partea cu magarusul nu prea se poate ca nu are cine sa il ingrijeasca. Sper sa gasesc totusi o motocicleta cu atas, sau poate un ATV,dar cred ca ATV-ul ar fii mai scump
  5. Buna, Caut o motocicleta cu atas. Nu ma pricep prea tare... Motocicleta o vreau pentru bunicul meu ,care numai poate merge, dar se simte tanar Din pacate a trebui sa vanda masina si numai are nici un mijloc de transport.
  6. noi plecam sambata dimineata cu masina - pe la 5-6. dc ai bagajele le poti pune la noi obiectivele ar fi - Balchik (castel, gradini), Kaliakra, Galata ideea ar fi sa ramanem acolo pe undeva - putem sa punem corturile sau sa gasim camere (separate ) ptr ca nu e foarte scumpa cazarea.
  7. dragii mei, ce ziceti de o iesire la Balcik ? trecem si pe la Kaliakra - in functie de tip /chef astept doritori/doritoare 0726 25 60 52
  8. sambata la 6 plecat Bucuresti-Constanta -Balcik Duminica -back:)
  9. pai si duminica plecam,depinde de vreme duminica plecam de la 9 din parcare de la cora. (dc ne intoarcem cu bine azi) mai bine vb la tel. in seara asta 0726256052
  10. sambata la 8:30 la benzinarie la LUKOIL-cea de dupa podul Constanta(pe Chitila)
  11. pai sigur vin 2 honda transalp. s-ar mai putea un chopper si un motor de viteza. Mergem de placere ,nu sa ne intrecem. Duminica vor mai fi si colegi de ai mei cu masina.
  12. mai bine mergeti cu noi sambata la Slanic Prahova si duminica la pestere Dambovicioara. E frumos si la vulcani ,am fost anul asta de ori.Sa mergeti si la Paclele Mari si le cele mici.
  13. Miroase a weekend ... unde mergem ? Pentru duminica se organizeaza o mica iesire la pestera Dambovicioarei - plecarea dumica dimineata, masa e pe drum, intoarcerea e seara Doritori ?
  14. Buna! Stiu ca Maramuresul e o zona foarte frumoasa. Mi-ar place sa-mi petrec sarbatorile acolo. Daca e cineva care are pensiune sau ofera cazare......,evident contra cost.
  15. Buna! Baiatu meu e un suzuki marauder de 250 ) Weekendul asta merg sa il iau din Rasnov,nu m-am putut intoarce duminica pe el pt ca ploua f tare . Weekendul asta sper sa fie ok.
  16. nu cred ca reusesc sa vim,s-au mai ivit si alte pb,dar as vreasa ne intalnim dupa ce va intoarceti ) nu prea cunosc fete cu motor si ma simt cam singura
  17. Buna! As merge si eu,dar trebuie sa ajung la o nunta sambata. Cand va intoarceti? Oricum ar fi mi-ar place sa ne cunoastem pentru ca nu cunosc prea multe fete motocicliste .
  18. Helo! As vrea sa vin si eu sambata sa donez ceva banuti pentru bebe:) Imi puteti spune cum pot ajunge la Ursu?
  19. HAIDUC

    Lantul De Motor

    Buna! Vreau sa stiu si eu daca lantul de la motor se poate unge cu vaselina sau trebuie spray special. Multam!
  20. Cati bani mai trebuiesc? Io zic ,la urmatoarea intalnire sa facem un calcul si sa completam suma de bani,nu e corect ca cel care a fost cu initiativa sa puna toata diferenta
  21. si prosoapele ce culoare? eu sunt la work,si nu am nici un prosop,dar daca e musai o sa merg in pauza sa cumpar unul. Propun sa fie albe.
  22. Salut ! Cu parapanta e SUPER!!!!!!!!! E cel mai adevarat lucru pe care l-am simtit. Si eu am aceeasi pasiune,insa sunt cam in varsta:( Daca vrei sa stii mai multe despre cum poti zbura cu parapanta si cum poti obtine licenta de zbor iti stau la dispozitie.Nici eu nu am facut inca cursul,dar urmeaza.Tel meu este 0726256052.Azi plec la Viena,dar ma intorc pe 10.La instructorul pe care il stiu primul zbor e free,iar daca iti place poti urma un curs.Eu zic sa incerci ,e ceva extraordinar.Si daca vrei mai departe ,asta e un punct de plecare.
×
×
  • Creează nouă...