fhchth Postat August 2, 2005 Share Postat August 2, 2005 hello o sa termin o roata custom cu inel pe 15 shi butuc identic ca cel de harley de pe heritage softtail numai ca cu piesa de angrenay la grup pe el pretzul va fii de 100euro o sa bag shi poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat August 2, 2005 Share Postat August 2, 2005 Basty, cred ca ma insciru eu. Am gasit un pneu de 200/15 si as vrea sa-l pun pe a mea, dar am inelul pe 16. Cred ca o iau eu, pentru ca vreau sa-i pun si frana pe disc pe spate... Mai vorbim cand vin pe la tine. probabil cand ma intorc de la intalnirea de la Iasi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat August 3, 2005 Autor Share Postat August 3, 2005 salut dar tuh ai pe lantz sau cardan? ca nu mai stiu shi la japanuri nu ma pricep ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat August 4, 2005 Share Postat August 4, 2005 Lantz si in curand curea de tansmisie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat August 4, 2005 Autor Share Postat August 4, 2005 oka atunci o sa iti fac flansha pt ce ai tuh nevoie dar mai intii tre sa vii sa vezi despre ce e vorba cind trebi paci? basty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paw waw (talpa iute) Postat August 4, 2005 Share Postat August 4, 2005 VREM POOOOOOZEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate