esson Postat August 3, 2005 Share Postat August 3, 2005 vreau sa stiu si eu cam cat ajunge un dna la second hand sau chiar nou, merci frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lory_rs Postat August 3, 2005 Share Postat August 3, 2005 un dna de 50 la mana a doua e cam 1300-1400e io am gasit in targ si la 1000,depinde ce are pe el....si nou e 2150 fara tva adica cam 2500euro decat sa iti iei nou mai bine la banii aia iti iei un aprilia rs de 125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
esson Postat August 3, 2005 Autor Share Postat August 3, 2005 si cum ar fi daca mi-as lua second GILERA DNA? merge bine?ar fi primul meu scuter, si as vrea sa ma tina sa ma pot obisnui bine.se merita banii dati pe el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat August 3, 2005 Share Postat August 3, 2005 exista www.bikeshop.ro shi mai exista shi google uite 2 surse de unde potzi afla cat costa!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate