Sari la conținut

Traseu Sinaia-padina


Postări Recomandate

Salut! Trebuie sa ajung weekendul asta la Padina si rog pe cine poate sa-mi scrie si mie traseul mai detaliat spre Padina si dc mai vrea cineva sa vina ar fi cu atat mai bine insa eu voi ramane acolo cam o saptamana deci nu ma voi intoarce :crack: . Va multumesc!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

sunt mai multe variante de traseu . drum mai bun , mai prost . e alegere intre hard si soft enduro . e pietruit pana sus la padina. poti sa urci din sinaia spre cabana cuibul dorului , de acolo spre bifurcatia "dreapta babele, stanga zanoaga-bolboci-padina" . sunt 25 de km din sinaia la padina pe aici . sau .. daca preferi un drum usor mai bun mergi vreo 16 km din sinaia spre targoviste, undeva la satul moroeni faci stanga spre Sanatoriu. De acolo drumul te duce spre padina. E un pic mai accesibil. Noi am urcat pe la cuibul dorului si ne-am intors pe la sanatoriu. sanatate !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

/index.php?showtopic=242662

 

aici gasesti si harta

http://transalp.ro/forum/viewtopic.php?f=6...=a&start=15

 

cu Transalpul poti sa urci pe la Cuibul Dorului, sus in Saua Dichiului sa faci dreapta, apoi la Piatra Arsa (Babele exclus, e rezervatie) apoi iar in Saua Dichiului si Zanoaga, Bolboci, Padina, Pestera si telecabina.

Daca nu, din drumul Sinaia Targoviste, in satul Glod este o urcare pana la Sanatoriu si apoi drumul te duce in Zanoaga, Bolboci, Padina, Pestera si telecabina. La un moment dat, pana sa ajungi la bifurcatia de Zanoaga, se face un drum la dreapta care coboara la Scropoasa (eu zic ca merita sa vezi zona) apoi urci pe acelasi drum ca la coborare.

Daca ai bagaje si pasager, nu incerca sa cobori in drumul de Dobresti Moroieni, e exploatare forestiera: noroaie, resturi de copaci, ape, dar daca te incumeti, vei fi rasplatit, mai ales ca nu e f dificil

O saptamana minunata :unsure:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...