Sari la conținut

Catalin de pe forum

Membru
  • Număr conținut

    226
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.cofetariavictoria.ro
  • Yahoo
    catalyn84

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti, Chibrit
  • Carnet moto din
    2002
  • Motocicleta
    BMW F 800 ST
  • Numar Moto
    B 64 RXH

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Suzuki GS 500

Catalin de pe forum's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Multumesc fratilor pentru un weekend de exceptie, a fost prea frumos !
  2. Salut Sorine! bine facem , ne dezmortim dupa iarna grea cu o plimbarica Tu ce mai faci ? Clar ne vedem . La Bordo , daca mai exista , n-am mai fost de vreo 3 ani acolo Oryoane, tu ce mai zici tata? Merge careva maine la Balvanyos? Plecare la 10 de la McDonalds Otopeni.
  3. Mi-am spalat motorul, mi-am sters casca si mi-am pregatit costumul, maine dimineata la 9:30 o sa fiu la McDonalds Otopeni . Deabia astept ! Bafta!
  4. Multumnesc de invitatie, Plescoi . Ma decid maine cum fac, dar cel mai probabil vin si eu cu voi , niciodata nu am fost in zona si demult vreau sa ajung . Am RCA-ul facut bafta
  5. Sambata ies din iarna . Nu m-am decis, Sibiu, Tirgu Mures(cel mai probabil pana acum), Cluj, Alba Iulia. Mai sunt doritori cu chef de plimbare ?
  6. Sambata vreau sa ies din hibernare . Sighisoara, Tirgu Mures, Cluj .. nu m-am decis . E cineva interesat ?
  7. Dumnezeu sa te odihneasca! Acum am vazut stirea..... Imi e teama ca orice demers e de prisos, ne-am degradat prea mult cred... Nu e doar neatentia soferilor, e vorba si de ura si nepasare .. rautate si invidie... Am trecut de la romanizare la RRomanizare .. RIP, Taz !
  8. Update . Din pacate a intervenit ceva, nu mai pot pleca luni si aman pentru joi. Plecarea joi 25 august, intoarcere miercuri 31 august! Vlad_N, omunegru22, multumesc mult! AllenC, drum bun ! Dau o bere daca o sa fim vecini pe insula Se poate edita cumva titlul topicului sa schimb data ? din 22 in 25.
  9. Intentionez sa plec luni cat mai de dimineata in Thassos . Plec cu pasagera si bagaje asa ca nu voi merge tare. Vreau ca dupa amiaza sa ajungem pe insula. Daca mai sunt doritori mi-ar face mare placere sa mergem impreuna . Nu am rezervare , cazare o sa gasim acolo . Nu sunt pretentios, vreau un loc curat si frumos, astept propuneri si sugestii daca mai sunt amatori . Am nevoie de cateva sfaturi de la voi, vad ca Thassos a fost o destinatie des intalnita pe forum . Pana la urma care e cel mai bun drum ? Vad ca sunt mai multe variante. De la Veliko Tarnavo e varianta prin Stara Zagora sau Nova Zagora. Pe google maps prima varianta are 549 Km, a doua 592, ambele cu trecerea granitei prin Zlatograd. In Bulgaria am mai mers o data, si atunci cu masina, si imi amintesc ca erau deficitari la indicatoare rutiere. Trecera cu ferry-ul o sa o facem la Keramoti, vad ca e si mai rapida si mai ieftina decat din Kavala. Recomandati o anumita plaja sau statiune pe insula? La intoarcere ma gandeam sa trec o zi si prin Salonic , dar asta nu e hotarat. Bafta!
  10. Da, poti sa treci granita la Severin, la Portile de Fier . E foarte frumos peisajul la sarbi, si la noi e f frumos. Drumul in schimb nu e asa reusit , sunt cam 100 de km pe langa Dunare, pana la Veliko Gradiste parca. Asfalt prost, gropi, nisip, pietre si multa saracie.. Am fost acum 2 saptamani pe acolo, iar pe partea romaneasca in mai ( si se lucra, daca au terminat ceva e clar mai bun drumul la noi. si mai multe pensiuni la noi, merita sa faci o plimbare cu barca pe la cazane.) Bafta Max! Distractie frumoasa!
  11. Fost, facut, vazut. E ok Obarsia - Voineasa - Brezoi. Se lucreaza pe unele portiuni, asfalt mai prost pe altele, dar overall se face fara probleme. Iar Transalpina (am facut Novaci - Obarsia Lotrului) e de vis !
  12. merci, merci! dar spre petrosani e asfalt?
  13. Stie cineva daca e ok drumul Obarsia Lotrului - Brezoi ? Este DN7A . Vreau sa urc maine pana la Obarsie si sa ma intorc spre Bucuresti pe Valea Macesului - Brezoi - Valcea - Bucuresti . Sau e mai ok intoarcere pe Petrosani - Tg Jiu - Horezu ? 0724 376 275 e tel, daca mai vrea cineva .
  14. Noroc ! mai trece cineva din fosta gasca pe aici ? va mai intalniti undeva ? va mai dati cu motoarele?
×
×
  • Creează nouă...