pompiliu Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 Garmich 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ekkemu Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 Garmich 2008 Unde's pozele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pompiliu Postat Iulie 22, 2008 Autor Share Postat Iulie 22, 2008 Prima parte scuzati primu post dar dupa ce am stat sa atasez fiecare poza am reusit sa le sterg si sa fie postul gol A doua parte, rog un moderator sa stearga pozele de la primul post sau dublurile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 23, 2008 Share Postat Iulie 23, 2008 oare sa fi fost peisaje mai tari ca in kaprun? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pompiliu Postat Iulie 23, 2008 Autor Share Postat Iulie 23, 2008 oare sa fi fost peisaje mai tari ca in kaprun? salutare om bun sint aceiasi alpi amindoua locurile sint frumoase la anul merg la kaprun te salut si numai bine Pompi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
azumir6 Postat Iulie 26, 2008 Share Postat Iulie 26, 2008 yami, super poze, bravo! ne vedem pe la intrunirile europene! anul asta...ca si anul trecut....faak am see http://www.europeanbikeweek.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pompiliu Postat Iulie 27, 2008 Autor Share Postat Iulie 27, 2008 Completare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CARMELLA Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 oare sa fi fost peisaje mai tari ca in kaprun? Sigur nu sunt peisaje ca acestea.....Pompi, a fost si Doru la Garmish.....sa prinda peste? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 bai pompi le-ai zapacit de tot de nu mai inteleg oamenii astia nimic. primele poze sunt din 2 mai la o ciorba de peste, pe urma nu stiu, cele din delta pe la maliuc parca unde a fost cu doru. restul sunt majoritatea la garmisch. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pompiliu Postat Iulie 30, 2008 Autor Share Postat Iulie 30, 2008 Sigur nu sunt peisaje ca acestea.....Pompi, a fost si Doru la Garmish.....sa prinda peste? salutare se poate totul e posibil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cipiliko Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 wow super Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate