The Passenger Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 Brutal Assault, 14-16 August 2008, Republica Ceha Caut pasager sau pasagera (mai degraba ... ) cu care sa impart costurile calatoriei. Plecarea e in data de 12, pe ruta Brasov, Sibiu, Nadlac, Budapesta, Bratislava, Hradek Karlove, locul de desfasurare a festivalului. Daca sunteti interesati va rog sa ma contactati preferabil prin telefon( 0745289125 ) sau prin email. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Moldovan Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 Brutal Assault, 14-16 August 2008, Republica CehaCaut pasager sau pasagera (mai degraba ... ) cu care sa impart costurile calatoriei. Plecarea e in data de 12, pe ruta Brasov, Sibiu, Nadlac, Budapesta, Bratislava, Hradek Karlove, locul de desfasurare a festivalului. Daca sunteti interesati va rog sa ma contactati preferabil prin telefon( 0745289125 ) sau prin email. Anuntul asta cred ca mergea mai bine la matrimoniale. Oricum eu nu vreau sa ma marit cu tine, macar pentru ca sunt insurat din 1990... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Passenger Postat Iulie 27, 2008 Autor Share Postat Iulie 27, 2008 Anuntul asta cred ca mergea mai bine la matrimoniale. Oricum eu nu vreau sa ma marit cu tine, macar pentru ca sunt insurat din 1990... Bun comentariu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate