orlyy9 Postat Iulie 23, 2008 Share Postat Iulie 23, 2008 CARE AI MOTOCICLETA SACHS ,SAU MACAR SCUTER. SPER SA NU FIU SINGURUL CARE ARE O MOTOCICLETA MODELUL ASTA .DATI UN SEMN DE VIATA (MA SIMT SINGUR) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antyterro Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 poza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Garcya Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 E timid... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat Iulie 29, 2008 Autor Share Postat Iulie 29, 2008 conteaza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 (editat) am vazut multe scutere sachs dar mobre nici una, arata misto de cat e? 500 cmc? Editat Iulie 29, 2008 de dracushorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 Ii 800 cred dar aduce mult a Suzuki VX 800, furca fata USD si partea din spate ce o face diferita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat Iulie 30, 2008 Autor Share Postat Iulie 30, 2008 E de 800 cm .Nu gasesc porbagaj pt modelul asta.in rest sunt multumit de motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat Septembrie 15, 2008 Autor Share Postat Septembrie 15, 2008 E de 800 cm .Nu gasesc porbagaj pt modelul asta.in rest sunt multumit de motor.Cine poate sa dea relati pentru a confectiona ,mar ajuta foarte mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dio phili Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 Spune ceva despre ea, am vazut cateva frumoase pe mobile.de si aratau si alea f cool. Imi place. Da amanunte te rog, putere, consum, costuri intretinetre, frane, ciclistica in general, ok? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat Octombrie 26, 2009 Autor Share Postat Octombrie 26, 2009 Cost de intretinere nu pot sa spun exact are doar 9000 Km,consum 8%/10% oras daca mergi agresiv.Frane Grimeca ok,pentru modelul cu tambur spate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VincentVega Postat Octombrie 26, 2009 Share Postat Octombrie 26, 2009 frumoasa combinatia de V a la VX / intruder 750 + furca upside down.Place de asemenea forma rezervorului.Niste genti turnare daca avea,era perfect Sa o stapanesti sanatos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate