kull Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 Caut mecanic bun pt mobra mea Honda steed astept pareri .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adorlith Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 Caut mecanic bun pt mobra mea Honda steed astept pareri .... incearca la Adrian, a avut si el steed: 0744349422 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pirvulescu Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 Caut mecanic bun pt mobra mea Honda steed astept pareri .... Eu am fost cu Honda mea la reprezentatnta HONDA, Autoitalia(nu stiu ce legatura este intre Fiat si Honda dar in fine) de pe B-dul Timisoara, la recomandare unui prieten care a avut si el Honda si tot acolo o ducea. Este un mecanic OK acolo iar preturile ca la orice service ~50 RON/h+TVA si ai garantie scrisa pe hartie nu din aia "daca ai probleme vino si discutam". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate