CrazYRaveN Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 Am citit undeva pe forum(nu mai stiu exact unde....berea e de vina ),ca ar fii in weekendul urmator o intalnire de moto la Brasov.Avand in vedere ca e prima la care pot participa am sa ajung negresit .Nu stiu traseul si eram curios cine vine dintre voi,si poate il voi insoti...desigur daca trece pe dn1 prin zona mea NU merge nimeni la brasov??? Mai e doar o saptamana!!! Am mai convins o jawa de la busteni! e imposibil sa nu vina nimeni dintre voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 Mai citeste si tu pe forumul asta inainte sa postezi asa sa te aflii in treaba. /index.php?...mp;hl=intruniri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrazYRaveN Postat Iulie 27, 2008 Autor Share Postat Iulie 27, 2008 Care e faza cu aflatu in treaba??? Citesc tot topicu de la brasov si nu vad la ce plm te referi? Eu vorbeam cu cei care vor sa ajunga la bv...nu cu paparici,,,sau cu romani cu arfe de anglia....PRICEPI...MOSHULE! ? Cer cu draga inima adminilor sa inchida topicul meu meu! Se pare ca nu mai exista comuniste....PACAT! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Liviu M Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 Care este " pe dn1 zona " ta ? Nu imi dau seama daca esti in drumul meu . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrazYRaveN Postat Iulie 29, 2008 Autor Share Postat Iulie 29, 2008 Dn 1 (trece exact prin banesti)-acolo stau eu.Banesti e langa Campina(Prahova) Are cineva idee cam pe la ce ora e mai liber pe dn1 de la banesti la brasov??? Ca stiu ca incepand cu amiaza de pe la Comarnic pana dincolo de Sinaia se circula bara la bara...si sincer imi e SCARBA sa merg intr-un asemenea trafic. Multumiri anticipate oricarui ajutor!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate