Razvan-dida Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 salut Vreau sa pun pe jante niste benzi fosforescente dar nu stiu cat role sa cumpar... daca vreau sa pun pe aman2 roti pe o parte si de alta cate role trebuie sa iau... o rola arata cam asa la grosime.... voi ce ziceti --> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 salut Vreau sa pun pe jante niste benzi fosforescente dar nu stiu cat role sa cumpar... daca vreau sa pun pe aman2 roti pe o parte si de alta cate role trebuie sa iau... o rola arata cam asa la grosime.... voi ce ziceti --> Iti trebuie o rola si un pic pentru ambele parti ...deci 2 role Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 Frate ce intrebare...esti culmea sa mor. De ce crezi ca o rola are o dimensiune anume? Sa-si bata joc de tine? CA SA FACI AMBELE JANTE PE AMBELE PARTI. Asta in cazul unui motor mare cu roti mari. Tie iti ajunge, si iti mai ramane si un metru(atat mi-a intrat si mie) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan-dida Postat Iulie 25, 2008 Autor Share Postat Iulie 25, 2008 Rolly crede-ma ca nu am vazut niciodata o rola din asta... de asta am intrebat.. din poza nu pare asa mult... dar daca ai luat tu si ti-a ajuns... am sa iau o rola... sper sa ajunga... daca nu... te caut pe forum ) .. ms oricum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 (editat) se numesc "rime stripes" si dupa cum ti-a spus si rolly o rola iti ajunge pt toate rotile si iti mai si ramane (sunt calculate pt motoare cu roti mari) Editat Iulie 25, 2008 de tiptil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
muZiKie Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 unde se gasesc astfel de role ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorman35 Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 vand rim-strip-uri,6m lungime,7mm latime.o rola ajunge pentru doua genti moto pe 18,pentru ambele fete.culori disponibile-rosu,galben,albastru,verde,argintiu,portocaliu,roz..rola ajunge la tine insotita de un dispozitiv de cauciuc care ajuta la aplicarea in mod egal pe toata suprafata rotii.pretul e de 550 mii lei rola plus taxe postale(aprox.70 mii lei) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 salut Vreau sa pun pe jante niste benzi fosforescente dar nu stiu cat role sa cumpar... daca vreau sa pun pe aman2 roti pe o parte si de alta cate role trebuie sa iau... o rola arata cam asa la grosime.... voi ce ziceti --> unde ai gasit de alea si la ce pret? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan-dida Postat Iulie 25, 2008 Autor Share Postat Iulie 25, 2008 (editat) aici gasiti de vanzare .... http://www.accesorii-moto.ro/index.php?cPath=2_19 uite si motorman vinde benzi din alea... presupun ca este mai mult pe rola de asta e asa scump .... sau tot e calculat sa incapa pe aman2 roti pe ambele parti ..... pt k se vede ca pe rolele lui este mai multa banda Editat Iulie 25, 2008 de Razvan-dida Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 (editat) se numesc "rime stripes" si dupa cum ti-a spus si rolly o rola iti ajunge pt toate rotile si iti mai si ramane (sunt calculate pt motoare cu roti mari) Cate roti? Eu le-am luat de la Scorpio. 49 roni , parca ... LE: Mi-a mai ramas. Si am roti pe 17" Editat Iulie 25, 2008 de Thug-R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil Postat Iulie 26, 2008 Share Postat Iulie 26, 2008 amandoua rotile pe ambele parti ( + o roata mai mica de rezerva ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Foltrans Postat Iulie 26, 2008 Share Postat Iulie 26, 2008 cum se prind benzile astea au pe ele lipici? rezista la presiunea de la aparatele din spalatorii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil Postat Iulie 27, 2008 Share Postat Iulie 27, 2008 da, au lipici si da, rezista si la apa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate