marius45jml Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 Azi am facut greseala sa-mi iau role mai grele decat "prevede legea" pentru gopop........erau singurele si ultimele din raft si am luat o decizie proasta. Le-am montat....si pe langa faptul ca abia pleaca de pe loc.....viteza maxima este undeva la 35 km/h. (greu ajung pana acolo) Stiam ca imi trebuie role mai usoare decat cele vechi sau macar egale........... Fac un apel catre cei care au gopop (sau similar) cu set-uri de 70 cmc. Poate au un set de role in stare buna si vor role noi mai grele (la 70 cmc merg).............in fine..........ati inteles ideea...........vreau role usoare si nu mai vreau sa dau inca 50 lei pe alt set. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 Azi am facut greseala sa-mi iau role mai grele decat "prevede legea" pentru gopop........erau singurele si ultimele din raft si am luat o decizie proasta. Le-am montat....si pe langa faptul ca abia pleaca de pe loc.....viteza maxima este undeva la 35 km/h. (greu ajung pana acolo)Stiam ca imi trebuie role mai usoare decat cele vechi sau macar egale........... Fac un apel catre cei care au gopop (sau similar) cu set-uri de 70 cmc. Poate au un set de role in stare buna si vor role noi mai grele (la 70 cmc merg).............in fine..........ati inteles ideea...........vreau role usoare si nu mai vreau sa dau inca 50 lei pe alt set. cate gr au rolele ??eu am 1 set de role de 4.5 gr le`am folosit 1000km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Iulie 26, 2008 Autor Share Postat Iulie 26, 2008 Ce bine era daca erai din Bucuresti. Rolele tale erau perfecte. Din pacate am nevoie de scuter ca de aer.........si daca nu reusesc nimic azi, maine o sa ma duc in targ......acolo sigur gasesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate