geza.benedekfi Postat Iulie 26, 2008 Share Postat Iulie 26, 2008 Poze : si aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
challenger Postat Iulie 27, 2008 Share Postat Iulie 27, 2008 Voi munciti in fiecare week-end ??? Harnici baieti ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metalstian Postat Iulie 27, 2008 Share Postat Iulie 27, 2008 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... foarte frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EnduroMan Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 Geza, ce faceti ? Gata cu iesirile de sambata ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geza.benedekfi Postat Septembrie 20, 2008 Autor Share Postat Septembrie 20, 2008 (editat) Geza, ce faceti ? Gata cu iesirile de sambata ??? Scuze de lipsa indelungata... Mi-am tras o odihna mai lunga. Printre altele am fost si aici In acest weekend mai am putina treaba, dar de sambata viitoare revin in forta... Baietii ies in fiecare sambata, dar nu au fotograf cu ei... Editat Septembrie 20, 2008 de geza.benedekfi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate