Fulguletz Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 saluti vreau si eu sa ajung la intrunirea de la bv, si am gasit cazare la predeal, si am inteles ca ar fi 3 rute craiova - predeal, prin bucuresti, prin targoviste si prin campulung. poate sa ma ajute cineva cu detalii despre calitatea drumului si care ar fi recomandat pt mers mai pe seara ? am inteles ca cel mai scurt este pe targoviste dar ca este drumul praf ... s-a reparat cumva ? multzumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grownup.punk Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 salutivreau si eu sa ajung la intrunirea de la bv, si am gasit cazare la predeal, si am inteles ca ar fi 3 rute craiova - predeal, prin bucuresti, prin targoviste si prin campulung. poate sa ma ajute cineva cu detalii despre calitatea drumului si care ar fi recomandat pt mers mai pe seara ? am inteles ca cel mai scurt este pe targoviste dar ca este drumul praf ... s-a reparat cumva ? multzumesc anticipat. pe targoviste e putin enduro da e frumos la fel de frumos e si prin campulung dar ai drumul mai bun iti recomand sa o iei pe o ruta si sa te intorci pe alta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fulguletz Postat Iulie 28, 2008 Autor Share Postat Iulie 28, 2008 pe targoviste e putin enduro da e frumos la fel de frumos e si prin campulung dar ai drumul mai bun iti recomand sa o iei pe o ruta si sa te intorci pe alta si pe campulung ce sa inteleg ? ca nu e deloc enduro ? eu as vrea un drum numai cu asfalt ca nu prea am motor de enduro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grownup.punk Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 si pe campulung ce sa inteleg ? ca nu e deloc enduro ?eu as vrea un drum numai cu asfalt ca nu prea am motor de enduro. pe campulung e drumul bun, pe targoviste intalnesti multe gropi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fulguletz Postat Iulie 28, 2008 Autor Share Postat Iulie 28, 2008 sarumana mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate